16 kg slăbite în 11 luni și cu ajutorul Criolipolizei

Este povestea unui client și partener de-al nostru ambițios, care ne transmite de fapt că nu doar ambiția este necesară pentru a slăbi și pentru a menține rezultatele.

Menționăm că videoclipul de mai jos este realizat din inițiativa sa proprie și că nu e proprietatea noastră, că avem acordul scris pentru publicare și utilizare comercială și că rezultatele NU au fost obținute DOAR cu tratamente corporale.

DISCLAIMER: Anumite cadre din videoclip sunt dintr-o perioadă cu mult înainte de pandemie (după cum se observă și din fizionomia domnului), când masca de protecție nu era obligatorie și ambii interlocutori filmau un reportaj cu dialoguri.

Noi am derulat direct la partea în care el vorbește despre tratamentele noastre corporale, însă te invităm să urmărești tot videoclipul dacă ai timpul necesar.

Este un videoclip care pe noi ne-a inspirat și ne-a arătat că toată călătoria către un corp mai sănătos este și o călătorie către o minte mai sănătoasă.

13 comentarii la „16 kg slăbite în 11 luni și cu ajutorul Criolipolizei”

 1. Asta mi-a placut mereu la voi la abeauty cva aveti mereu ceva interesant de comunicat. La mai multe astel de materiale. Multa sanatate. Va pup, fetelor!

  Răspunde
 2. Va dati seama ca nu a slabit asa de la criolipoliza si bodyshape, nu? A tinut si dieta, a facut sport, a citit carti de motivatie. Vedeti tot videoul ca e f bun. Nici nu stii cand trece jumatate de ora.

  Răspunde
  • Bună ziua. Așa este. Am menționat și noi acest lucru în cadrul articolului. Așa cum menționează și autorul, tratamentele noastre corporale au fost atât o scurtătură cât și un factor motivațional.

   Răspunde
 3. Felicitari, Gabi! Imi place foarte mult vlogul tau si faptul ca vrei sa faci youtubeul un loc mai bun cu discutii si continut de alta speta.

  Răspunde
  • Bună ziua, doamna Stroevici. Toate tratamentele noastre faciale sau corporale sunt potrivite atât pentru femei cât și pentru bărbați. Mai mult, majoritatea clienților noștri sunt femei deoarece criolipoliza noastră este singura care acționează și pe celulită. Plus BodyShape, care este un tratament corporal de slăbire și cu acțiune pe celulită, dar și pe pielea lăsată.

   Răspunde
 4. Rezultate f bune. Si eu am facut criolipoliza voastra in Cluj si dupa o sedinta am vazut primele rezultate. Fara sa tin dieta ca domnul din video.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei

Descoperă abonamentele corporale!

X