Supermom! Primești cadou un tratament facial de 819 lei împreună cu achiziția oricărui pachet!

Librăriile și magazinele oferă promoții de tip Back 2 School. De ce să nu existe și o super campanie specială dedicată femeilor cu această ocazie?

Fii cea mai tare mamă de la școală!

Pășește cu dreptul în noul an școlar
Echilibrul înseamnă să te afli mereu în mișcare.

Cumpără în perioada 1-15 septembrie 2021 orice pachet de servicii faciale sau corporale neinvazive, iar la prima achiziție vei primi cadou din partea noastră o ședință de tratament facial SkinTera SRS Gluthahtione în valoare de 819 lei.

Acest tratament facial conține unul dintre cei mai puternici antioxidanți naturali ce îți va restabili echilibrul tenului și îți va uniformiza textura pielii, oferindu-ți o doză maximă de prospețime și tinerețe.

Back 2 Beauty

Echilibrul înseamnă să te afli mereu în mișcare!
Pășește cu dreptul. Continuă-ți stilul de viață bun!

Iar cu această ocazie te anunțăm că azi am lansat super oferte și la majoritatea tratamentelor noastre faciale, corporale, de epilare definitivă sau de injectări estetice!

Ai reduceri și super pachete la tratamentele de slăbire, la tratamentele faciale și la epilarea definitivă (probabil cea mai tare ofertă de până acum).

Iar dacă ești amatoare de injectări estetice sau de injectări pentru volumul și conturul buzelor, te invităm să descoperi oferta noastră imbatabilă de aici.

Completează formularul

Cel mai simplu este să completezi formularul de mai jos, iar noi te redirecționăm imediat către pagina cu magazinul online unde vei vedea prețuri.

IMPORTANT: datorită cererilor foarte mari pentru tratamente corporale și epilare definitivă, colegii noștri lucrează intensiv pentru a vă contacta cât mai rapid. Ne cerem scuze pentru eventualele întârzieri și vă asigurăm că vă vom contacta cu prioritate.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei