First Aid Kit After Holidays

Vacanțele sunt un bun prilej de a ne reîncărca bateriile și e bine să ne bucurăm de ele.

Uneori din vacanțe ne întoarcem cu amintiri frumoase, dar alteori și cu câteva kilograme în plus sau cu un ten deshidratat și sensibil la hiperpigmentații.

Am lansat două pachete de prim ajutor după concediu cu o ofertă atât de bună încât pot fi cumpărate doar maximum 3 unități per cont de client.

Fit After Holidays

Continuă să fii super!

First Aid Kit 4Body
First Aid Kit 4Body

Concediile și vacanțele sunt frumoase pentru că ne încarcă cu energie bună și ne fac să ne întoarcem înapoi la ale noastre cu forțe proaspete.

Uneori ne încarcă și cu un pic de țesut adipos sau cu niște kilograme în plus.

Însă pentru acest aspect te poți baza pe noi.

Obține kitul de prim ajutor după concediu 4Body compus dintr-o ședință de remodelare corporală BodyShape de 30 de minute, o ședință de slăbire prin criolipoliză CryoLipo cu un aplicator și o ședință de Butt Lifting sau Abs Lifting cu DualFit cu 50% REDUCERE.

Plătești doar 1138 lei în loc de 2.275 RON și obții kitul perfect de start pentru slăbire, remodelare și tonifiere după vacanță!

Glow After Holidays

Continuă să strălucești!

First Aid Kit 4Face
First Aid Kit 4Face

Concediile de vară înseamnă de obicei plimbări lungi sau băi de soare pe plaje minunate.

În timp ce soarele este foarte benefic în anumite doze, în același timp accelerează fantastic procesul de îmbătrânire al pielii, deshidratează, produce un proces de oxidare ce poate conduce la apariția radicalilor liberi și contribuie la apariția petelor hiperpigmentare.

Aici intervenim noi cu kitul de prim ajutor după concediu 4Face.

Acesta este format dintr-o ședință de tratament facial SkinTera SRS Gluthatione (unul dintre cei mai puternici antioxidanți naturali), Acid Glicolic de concentrație mică care nu atacă pielea expusă la soare și Retinol + o ședință de SkinTera SRS Skin Renew, Acid Glicolic și Retinol + SkinBetter Science Even Tone Correcting Serum™ 5ML cu 50% REDUCERE.

Plătești doar 949 lei în loc de 1.898 RON și obții kitul perfect de start pentru un ten întinerit după vacanță!

Completează formularul de contact de mai jos pentru programare cu prioritate.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei