Pete pigmentare? Textura neuniforma a pielii?

De cele mai multe ori pielea ta nu pare uniformă sau observi câteva pete pigmentare, iar de vină sunt celulele moarte care se pot aduna la suprafața pielii sau razele solare ce pot provoca apariția petelor maronii. Din cauza acestora pe pielea ta se simt denivelări fine și chiar mici imperfecțiuni alături de un look lipsit de strălucire.

Un ritual format din trei produse ce îmbunătățesc aspectul hiperpigmentării, tonusului și texturii generale. Fă cunoștință cu Even Tone Correcting Serum, AlphaRet Exfoliating Peel Pads și AlphaRet Overnight Cream, produse tratament concepute pentru cei care vor să scape de petele pigmentare maro, roșii sau galbene ce pot apărea din cauza daunelor solare.

pete pigmentare

Even Tone Correcting Serum 50 ml

Ser cu acțiune multiplă, fără hidrochinonă, ce ajută pielea să câștige o textură mai uniformă și îmbunătățește aspectul petelor maronii ce pot apărea ca urmare a daunelor solare.


textura neuniforma a pielii

AlphaRet Overnight Cream 30 ml

Crema de noapte, AlphaRet Overnight Cream, este inovația patentată în reînnoirea retinoizilor, care oferă rezultate remarcabile, cu o iritare mică sau deloc întâlnită adesea cu retinoli și alte produse cu retinoizi.


pete pigmentare exfoliere

AlphaRet Exfoliating Peel Pads*

Tehnologie unică ce este alcătuită dintr-o combinație de retinoid și un acid alfa hidroxi (AHA) (lactic, glicolic, salicilic), oferă beneficii suplimentare de exfoliere pentru a oferi o piele mai fină, mai moale, cu aspect uniform.

* AlphaRet Exfoliating Peel Pads nu au fost folosite în studiul clinic prezentat ce evaluează Even Tone Correcting Serum și AlphaRet Overnight Cream, dar poate fi adăugat pentru o experiență îmbunătățită.

Atenționare pentru arsuri: Acest produs conține un acid alfa hidroxi (AHA) care poate crește sensibilitatea pielii la soare și în special posibilitatea de arsuri solare. Utilizați o protecție solară, purtați îmbrăcăminte de protecție și limitați expunerea la soare în timpul utilizării acestui produs și timp de o săptămână după aceea.

Atenție: Acest produs conține retinoid sub formă locală. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau intenționați să rămâneți însărcinată, consultați un medic înainte de utilizare.


REZULTATE EVALUATE DE EXPERȚI

Timp de 12 săptămâni de utilizare a produselor, medicii au raportat o îmbunătățire medie semnificativă față de valoarea inițială.

CLIENȚI MULȚUMIȚI DE REZULTATE

După ce au folosit cele 3 produse timp de 12 săptămâni, pacienții studiului au văzut rezultate cu adevărat remarcabile.

RITUAL PENTRU LUMINOZITATE

Ritualul combină Even Tone Correcting Serum și AlphaRet Overnight Cream. AlphaRet Exfoliating Peel Pads poate fi adăugate de până la 3 ori pe săptămână pentru a îmbunătăți rezultatele

Ești pregătită să te bucuri de cele mai bune rezultate skinbetter science?

Produsele skinbetter pot fi achiziționate online. Nu sunt necesare consultații sau programări.

Cumpără online în două moduri:
1Ia legătura cu unul din specialiștii noștrii din cel mai apropiat oraș, pe care îi găsești pe pagina de contact.
2Cumpără pe loc un produs, accesând magazinul online.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei

Descoperă abonamentele corporale!

X