Great October

Luna octombrie este o lună a noilor începuturi. Toamna ne aduce culori nemaipomenite iar noi vrem să te ajutăm să intri în ritmul ei cu 3 promoții extraordinare.

Ce promoții vei găsi în luna octombrie?

Sărbătorește luna toamnei cu promoțiile aBeauty pictate în culori ruginii. Noi ne dorim să îți aducem zâmbetul pe buze chiar dacă soarele se ascunde printre nori. De aceea vrem să te anunțăm că perioada de epilare definitivă a început iar reducerile din această lună sunt în toi!


Great October

După ce ne intrăm în noul ritm de toamnă, în octombrie ne gândim deja la ce dorim să îmbunătățim în viața noastră.

Poate fi un pas către silueta dorită, lipsa grijilor părului nedorit sau pur și simplu ștergerea unui rid pe care ai decis că nu dorești să-l mai ignori.

Noi te putem ajuta cu toate tipurile de serviciile de beauty și estetică noninvazivă sau minim invazivă într-un singur loc, astfel încât să ai parte de rezultate premium și să economisești timp!


Start Sezon Epilare

Deși un laser atât de performant precum al nostru poate fi folosit în orice perioadă a anului, trebuie să recunoaștem că este deja o tradiție faptul că în luna octombrie începe sezonul de epilare definitivă laser!

Pentru a începe sezonul așa cum se cuvine, îți oferim o reducere uriașă de 35% la ședințele și pachetele de epilare definitivă + o ședință CADOU de tratament facial SkinTera SRS Gluthation (unul din cei mai puternici antioxidanți naturali care îți vor întineri și lumina pielea) în valoare de 971 lei împreună cu orice pachet de epilare achiziționat.

Începe sezonul de epilare definitivă nu doar cu cel mai bun dispozitiv de epilare laser, ci și cu cea mai bună ofertă.


Beneficii Private Club


Luna aceasta beneficiul Private Club va fi o ședință de tratament DualFit oferită cadou tuturor clienților din club, pe care îi veți anunța personal până pe 12 ale lunii.


Tu ce promoție alegi luna aceasta?

Nu te poți decide? Specialiștii noștri te vor ajuta să alegi ce e mai potrivit pentru tine și să afli mai multe despre promoțiile noastre. Pentru că vara asta ai grijă de tine!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei

Descoperă abonamentele corporale!

X