HAPPY OCTOBER

Luna octombrie este o lună care ne îndeamnă să fim fericiți chiar și atunci când este frig afară iar soarele se ascunde de noi. Toamna ne aduce culori nemaipomenite iar noi ne dorim să te facem fericită cu 3 promoții extraordinare.

Ce promoții vei găsi în luna octombrie?

Continuăm luna cu cele mai frumoase promoții care te vor face să iubești toamna, la fel cum o iubim și noi. De aceea vrem să te anunțăm că ți-am pregătit o super ofertă de care ochii tăi sigur se vor bucura, perioada de epilare definitivă continuă la putere maximă, iar reducerile din această lună sunt în toi!


Happy October

Bucură-te în luna octombrie de viață și de oportunitatea de a susține cea mai bună versiune a ta. Cu reduceri și super oferte la tratamente faciale, corporale, epilare și injectări, este suficient un singur drum în clinicile noastre pentru a-ți acoperi toate nevoile de estetică și beauty!

Contactează-ne pentru un prim diagnostic gratuit astfel încât să-ți dezvoltăm un plan personalizat, cu adevărat adaptat ție, bugetului și nevoilor tale.


Noua Generație de Epilare Definitivă Laser

Noua generație de epilare definitivă laser de la Formatk, nu doar că oferă rezultate mai precise, mai rapid și în mai multă siguranță, dar vine în perioada aceasta și cu o super promoție cum rar întâlnești.

Ai 30% reducere la ședințe și pachete, iar dacă alegi să cumperi un pachet de 3 sau 6 ședințe, vei primi una , respectiv două ședințe cadou la fiecare pachet achiziționat! Mai multe pachete zone, mai multe ședințe cadou!


Eye Time

Se spune că ochii sunt fereastra către suflet și că în același timp aceștia spun mai multe despre noi decât ar putea-o face cuvintele.

Este EYE TIME până pe 31 octombrie!

Ai grijă de pielea din jurul ochilor apelând la tratamentele noastre faciale neinvazive dedicate și pe lângă reducerile în vigoare, vei primi cadou un Instant Effect Gel EYE din gama de îngrjire profesională a pielii skinbetter science în valoare de 593 lei.

Este un gel revigorant zilnic pentru ochi, pentru o piele cu aspect mai ferm pe care îl vei iubi pentru că îmbunătățește aspectul pungilor de sub ochi, liniilor fine, ridurilor și al texturii pielii. Cadoul se oferă o singură dată la nivel de client la un pachet de tratamente faciale achiziționat, indiferent de valoarea acestuia. Un pachet conține mai multe ședințe.


Halloween

Happy Halloween

Vrei să te distrezi și să te răsfeți în stil american?

Cu ocazia sărbătorii de Halloween noi ți-am pregătit o ofertă de „speriat”! Bucură-te de 1+1 CADOU la tratamentele tale favorite și fă alegerea potrivită pentru tine și corpul / tenul tău.

Este Halloween până pe 31 octombrie!

Comandă AICI tratamentul tău favorit.


Tu ce promoție alegi luna aceasta?

Nu te poți decide? Specialiștii noștri te vor ajuta să alegi ce e mai potrivit pentru tine și să afli mai multe despre promoțiile noastre. Pentru că vara asta ai grijă de tine!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei