Venectazii Faciale

Venectazii Faciale

Venectaziile sau Telangiectaziile sunt acele vase de sânge de culoare roșie-violet, foarte inestetice, de Solicită Consultație Gratuităcare până acum puteai să speri că scapi după multe ședințe de tratament și mult timp pierdut, iar rezulatele nu erau garantate și puteau fi vizibile în 2-6 săptămâni . Clinicile noastre din țară oferă rezultate instant pentru că sunt dotate cu cea mai nouă și mai eficientă aparatură numită ThermaVein. Procedura noastră de tratament oferă rezultate vizibile instantaneu și garantăm că aceste vene fine și inestetice nu vor mai apărea în aceeași zonă. în plus, soluția noastră are disconfort minim și siguranță maximă, fără contraindicații.

Recomandarea noastră este să soliciți o consultație gratuită sau să completezi formularul de contact de mai jos și vei fi contactat/ă de către un Consilier de Estetică care îți va oferi toate informațiile de care vei avea nevoie.

Programează acum un tratament în una din Clinicile noastre aBeauty Clinique® și un Consilier de Estetică îți va prezenta cele mai bune oferte actuale!

 

Completează formularul de contact de mai sus ori de câte ori dorești să te contactăm și să consulți catalogul online de prețuri. Alternativ, ne poți contacta și telefonic la +40371781764

Venele inestetice dispar pentru totdeauna!

 

Venectaziile Faciale pot fi eliminate acum!

Solicită Consultație GratuităAspectul inestetic a acestor vinișoare te poate face uneori să te simți stânjenit/ă atunci când ești în contact cu prietenii și familia. Însă acum, nu mai ai de ce să îți faci griji. Tratamentul nostru te poate ajuta să scapi de această afecțiune și să îți recapeți încrederea în sine și aspectul chipului tău de odinioară, fără bătăi de cap, în siguranță totală, cu rezultate instant și fară timp pierdut.

Rezultate Tratament Venectazii ThermaVein

 De ce tratament venectazii cu ThermaVein la aBeauty Clinique ®?

aBeauty Clinique ® este în prezent cea mai mare rețea de clinici de estetică corporală și facială neinvazivă și minim invazivă din România. Cu o experiență de peste 6 ani, 5 clinici și 7 medici, îți oferim Garanția Calității în Estetică.

  • Aparatură originală: folosim doar aparatură originală achiziționată nouă, doar de la distribuitorii oficiali ale celor mai respectate branduri din industria esteticii.
  • Proceduri pentru rezultate: având avantajul experienței de peste 6 ani în domeniul esteticii, am dezvoltat și dezvoltăm și îmbunătățim în continuare toate procedurile pentru a îți oferi cele mai bune rezultate posibile cu ajutorul celei mai bune tehnologii disponibile.
  • Aparatură întreținută corespunzător: îngrijim aparatura corect, după instrucțiunile producătorului și consumabilele sunt schimbate la timp, astfel încât rezultatele pe care le obții la noi să fie întotdeauna constante.
  • Medici pregătiți internațional: noi lucrăm cu medici care au rezultate notabile, nu doar publicitate și renume.

Toate elementele menționate anterior reprezintă detalii la care probabil unele persoane nu s-au gândit. Asta face diferența dintre servicii de 5 stele și servicii de 3 stele. Când vii la aBeauty Clinique ® știi că alegi mereu să te respecți cu servicii medicale de 5 stele. Ne adresăm persoanelor care pun siguranța și calitatea înaintea prețului.

Tratare Venectazii Faciale ThermaVein