🛡️ La aBeauty e sigur 👉 Vezi măsurile

Tratare Celulită

Celulită aBeauty

Solicită Consultație GratuităAi celulită? Nu ești singura, această afecțiune estetică este întâlnită de 90% dintre femei în cursul vieții, în diferite grade de severitate. Chiar dacă ai greutatea optimă și ești în formă, celulita poate fi incă prezentă. Această afecțiune nu are legătură cu greutatea, apariția celulitei ține de o legătură între piele și stratul de grăsime aflat imediat sub ea.

Dacă îți dorești să tratezi celulita ,recomandarea noastră este să soliciți o consulație gratuită sau să verifici oferta actuală din magazinul online din care poți comanda imediat și vei fi contactată pentru o programare în clinică.

 

Verifică oferta actuală ➡️ Ofertă Tratare Celulită

Cauzele apariției celulitei

Cauza exactă a apariției celulitei nu este cunoscută în mod exact, dar pare a fi rezultatul unei interacțiuni între țesutul de sub suprafața pielii și stratul de grăsime aflat chiar sub ea.

La femei, celulele grase și țesutul conjunctiv din acest strat sunt aranjate vertical, iar dacă aceste celule grase pătrund în piele, dau aspectul de celulită. La bărbați pe de altă parte, țesutul are o structura „zig-zag”, fapt ce poate explica de ce este mai puțin probabil ca bărbații să aibă celulită. 

Cum să reduci șansele ca celulita să apară

 • Hidratează-te, auzim asta des și totuși tindem să nu ținem cont, dar aportul de apa constant în timpul zilei este excelent pentru sanătate, și în special pentru piele. Hidratarea corectă ajută corpul să elimine mai eficient toxinele și îmbunătățește circulația sângelui.
 • Fă mișcare, menținând o rutină de exerciții fizice variate, împreună cu o dietă echilibrată, poți să previi sau chiar să reduci celulita.
 • Redu aportul de grăsimi, persoanele care consumă prea multe grăsimi, carbohidrați și sare și prea puține fibre, par putea avea celulită mai multă.

Celulita este o adevărată pacoste, însă noi te putem ajuta să lupți împotriva ei.

Solicită Consultație GratuităÎn cei 6 ani x 5 Clinici am dezvoltat cele mai eficiente proceduri, pentru a putea oferi rezultate optime, iar aparatura și tehnologia utilizată este considerată una de Top în industria Esteticii. 

În Clinicile aBeauty puteți beneficia de o selecție de tratamente și proceduri pentru reducerea nivelului de celulită. Prin tratamentele noastre celulele grase sunt distruse iar aspectul celulitei devine din ce în ce mai puțin vizibil. Aparatele pe care noi le utilizăm împreună cu protocoalele noastre unice de terapie sunt: VelaShape III, VelaSmooth Pro.

Verifică oferta actuală ➡️ Ofertă Tratare Celulită

Programează acum un tratament în una din Clinicile noastre aBeauty Clinique® și un Consilier de Estetică îți va prezenta cele mai bune oferte actuale!

👍 Recompensăm punctualitatea

Vino la timp la ora și la data stabilită telefonic cu colegii noștri și primești:

👩‍⚕️ Un diagnostic profesional realizat de specialiști

🎁 Un cadou de bun venit generat automat la sosire

💰 Diagnosticul nu va presupune nici un cost

  Verifică-ți bine agenda și nu lăsa nimic să stea în calea frumuseții și sănătății tale.

  După completarea formularului te vom redirecționa automat către 🏥 Clinica Virtuală, astfel încât să-ți faci o idee legată de prețuri și să comanzi online dacă dorești.

   

  Completează formularul de contact de mai sus ori de câte ori dorești să te contactăm și să consulți catalogul online de prețuri. Alternativ, ne poți contacta și telefonic la :

   

 • București ➡️ 0747 034 850
 • Brașov ➡️ 0743 292 200
 • Cluj Napoca ➡️ 0754 642 256
 • Constanța ➡️ 0758 837 016
 • Galați ➡️ 0748 884 160
 • Iași ➡️ 0748 484 802
 • Timișoara ➡️ 0738 953 333
 •  

   

  DE CE SĂ ÎȚI TRATEZI CELULITA LA ABEAUTY CLINIQUE® ?

  aBeauty Clinique ® este în prezent cea mai mare rețea de clinici de estetică corporală și facială neinvazivă și minim invazivă din România. Cu o experiență de peste 6 ani, 5 clinici și 7 medici, îți oferim Garanția Calității în Estetică.

  • Aparatură originală: folosim doar aparate originale achiziționate pe canale oficiale de la furnizori.
  • Protocol unic de proceduri: terapiile noastre sunt optimizate pentru a livra cele mai bune rezultate posibile cu aparatul utilizat.
  • Medici pregătiți internațional: noi lucrăm cu medici care au rezultate, nu doar publicitate și renume.

  Toate elementele menționate anterior reprezintă detalii la care probabil unele persoane nu s-au gândit. Asta face diferența dintre servicii de 5 stele și servicii de 3 stele. Când vii la aBeauty Clinique ® știi că alegi mereu să te respecți cu servicii medicale de 5 stele. Ne adresăm persoanelor care pun siguranța și calitatea înaintea prețului.