🛡️ La aBeauty e sigur 👉 Vezi măsurile

Transpirație Excesivă

 Transpirație Excesivă
 
 Solicită Consultație GratuităTe confrunți cu transpirație excesivă? Nimeni nu poate spune cu exactitate ce cantitate de transpirație trebuie depășită pentru a fi considerată excesivă, dar dacă te simți deranjat(ă) de transpirație în viața de zi cu zi, înseamnă ca ai o problemă cu transpirația excesivă.
 
Dacă îți dorești să tratezi transpirația excesivă, recomandarea noastră este să soliciți o consultație gratuită sau să completezi formularul de contact de mai jos și vei fi contactată de către un Consilier de Estetică care îți va oferi toate informațiile de care vei avea nevoie.

Cauzele Transpirației Excesive

Cu toții transpirăm atunci când este cald afară, însă cei care suferă de Hiperhidroză transpiră chiar și atunci când temperatura ambientală este optimă și nu este depus nici un efort fizic. Hiperhidroza afectează glandele sudoripare exocrine și se manifestă prin transpirația excesivă a palmelor, axilelor sau a tălpilor, acestea fiind în număr mare în aceste zone. Imaginați-vă că glandele sudoripare au un "robinet" care se deschide atunci când este necesar (temperaturi crescute, efort fizic), în cazul Hiperhidrozei acest "robinet" este întotdeauna în poziția deschis și produce transpirație excesivă.

Traspirația excesivă îți poate afecta starea generală și interacțiunile sociale, noi te putem ajuta să tratezi această afecțiune.

Solicită Consultație GratuităÎn cei 6 ani x 5 Clinici am dezvoltat cele mai eficiente proceduri, pentru a putea oferi rezultate optime, iar aparatura și tehnologia utilizată este considerată una de Top în industria Esteticii.

În Clinicile aBeauty puteți beneficia de tratament împotriva Traspirației excesive. Tratamentul este minim invaziv și se realizează de către unul din cei 7 medici cu care colaborăm cu injectări cu Toxină Botulinică.

Programează acum un tratament în una din Clinicile noastre aBeauty Clinique® și un Consilier de Estetică îți va prezenta cele mai bune oferte actuale!

👍 Recompensăm punctualitatea

Vino la timp la ora și la data stabilită telefonic cu colegii noștri și primești:

👩‍⚕️ Un diagnostic profesional realizat de specialiști

🎁 Un cadou de bun venit generat automat la sosire

💰 Diagnosticul nu va presupune nici un cost

  Verifică-ți bine agenda și nu lăsa nimic să stea în calea frumuseții și sănătății tale.

  După completarea formularului te vom redirecționa automat către 🏥 Clinica Virtuală, astfel încât să-ți faci o idee legată de prețuri și să comanzi online dacă dorești.

  DE CE SĂ ÎȚI TRATEZI Transpirația excesivă LA ABEAUTY CLINIQUE® ?

  aBeauty Clinique ® este în prezent cea mai mare rețea de clinici de estetică corporală și facială neinvazivă și minim invazivă din România. Cu o experiență de peste 6 ani, 5 clinici și 7 medici, îți oferim Garanția Calității în Estetică.

  • Substanțe originale: folosim doar substanțe de top achiziționate pe canale oficiale de la furnizori.
  • Aparatură 100% originală: Achiziționăm aparatura doar de la distribuitori certificați de către producători.
  • Substanțe valabile: substanțele se află în termenul de valabilitate și pot fi utilizate în siguranță.
  • Substanțe depozitate corect: transportăm și păstrăm acidul tău hialuronic la temperatura optimă de efect.
  • Medici pregătiți internațional: noi lucrăm cu medici care au rezultate, nu doar publicitate și renume.

  Toate elementele menționate anterior reprezintă detalii la care probabil unele persoane nu s-au gândit. Asta face diferența dintre servicii de 5 stele și servicii de 3 stele. Când vii la aBeauty Clinique ® știi că alegi mereu să te respecți cu servicii medicale de 5 stele. Ne adresăm persoanelor care pun siguranța și calitatea înaintea prețului.