Angioame

 

Solicită Consultație GratuităAceste "alunițe" inestetice sunt denumite Angioame Senile sau Cherry Angioma și reprezintă anomalii vasculare care apar în general la 50% dintre adulți, pe parcursul vieții. Angioamele nu prezintă un pericol pentru sănătate și pot fi îndepărtate oricând și din orice zonă, acestea pot creea un disconfort estetic mai ales dacă apar în zona feței, gâtului sau a decolteului.

Dacă îți dorești să scapi de angioame, recomandarea noastră este să soliciți o consultație gratuită sau să completezi formularul de contact de mai jos și vei fi contactată de către un Consilier de Estetică care îți va oferi toate informațiile de care vei avea nevoie.

Cauzele apariției Angioamelor

  • Expunerea la unele substanțe chimice (2-butoxietanol, iperită) este asociată cu erupția explozivă a acestor formațiuni.
  • Dezechilibru hormonal, de exemplu , la unele femei gravide, aceste leziuni vasculare apar pe perioada sarcinii și involuează după naștere.
  • Există o legătură între angioamele senile și activitatea anhidrazei carbonice (enzima care scindeaza reversibil acidul carbonic in bioxid de carbon si apa) căt și o creștere a densității de celule mastocitare la nivelul acestor leziuni față de tegumentul normal.

Angioamele pot avea un aspect estetic foarte neplăcut, însă noi le putem îndepărta ușor.

Solicită Consultație GratuităÎn cei 6 ani x 5 Clinici am dezvoltat cele mai eficiente proceduri, pentru a putea oferi rezultate optime, iar aparatura și tehnologia utilizată este considerată una de Top în industria Esteticii.

În Clinicile aBeauty puteți beneficia de tratament împotriva Angioamelor Cherry. Tratamentul este minim invaziv și se realizează de un terapeut cu ajutorul aparatului ThermaVein, unic în clinicile noastre din România la acest moment.

Programează acum un tratament în una din Clinicile noastre aBeauty Clinique® și un Consilier de Estetică îți va prezenta cele mai bune oferte actuale!

Completează formularul de contact de mai sus ori de câte ori dorești să te contactăm și să consulți catalogul online de prețuri. Alternativ, ne poți contacta și telefonic la +40371781764 

DE CE SĂ ÎȚI TRATEZI Angioamele LA ABEAUTY CLINIQUE® ?

aBeauty Clinique ® este în prezent cea mai mare rețea de clinici de estetică corporală și facială neinvazivă și minim invazivă din România. Cu o experiență de peste 6 ani, 5 clinici și 7 medici, îți oferim Garanția Calității în Estetică.

  • Aparatură originală: folosim doar aparate originale achiziționate pe canale oficiale de la furnizori.
  • Protocol unic de proceduri: terapiile noastre sunt optimizate pentru a livra cele mai bune rezultate posibile cu aparatul utilizat.
  • Medici pregătiți internațional: noi lucrăm cu medici care au rezultate, nu doar publicitate și renume.

Toate elementele menționate anterior reprezintă detalii la care probabil unele persoane nu s-au gândit. Asta face diferența dintre servicii de 5 stele și servicii de 3 stele. Când vii la aBeauty Clinique ® știi că alegi mereu să te respecți cu servicii medicale de 5 stele. Ne adresăm persoanelor care pun siguranța și calitatea înaintea prețului.