Oferta Injectare Riduri Acid Hialuronic Constanta

Cauți o oferta de Injectare Riduri Acid Hialuronic Constanta sau o oferta de Injectare Riduri cu Toxină Botulinică în Constanta pentru pentru a întineri instant și natural, pentru volumetrie facială, lifting facial sau lifting pomeți, reducerea ridurilor de pe frunte sau tratarea ridurilor de la ochi ”talpa gâștei”? Vezi oferta de azi și prinde un loc.

La aBeauty Clinique Constanta avem o super oferta de injectare riduri cu acid hialuronic sau toxina botulinica cu cel mai bun acid hialuronic, cea mai bună toxina botulinică și cele mai noi tehnici de injectare facială astfel încât rezultatul să fie unul natural, estetic și pe termen lung.

Medicii noștri esteticieni sunt certificați și le vei putea verifica licențele oricând. De asemenea, avem medici cu experiență și rezultate, cu mii de injectări estetice la activ. Când alegi aBeauty Clinique, nu alegi doar cea mai mare rețea de clinici de estetică din România, alegi calitatea și siguranța.

După ce apeși pe butonul de mai sus te conducem direct către pagina actualizată cu oferta de injectare riduri cu acid hialuronic Constanta unde vei vedea promoția curentă și prețuri la injectari riduri cu acid hialuronic și toxină botulinică.

De ce Injectare Riduri Acid Hialuronic sau Toxina Botulinica la aBeauty Constanta?

  1. Folosim acid hialuronic original, testat și de calitate
  2. Avem medici licențiați, specializați și cu experiență
  3. Păstrăm substanțele la temperaturi corecte de efect
  4. Putem realiza mai multe tipuri de proceduri estetice
  5. Avem cele mai stricte măsuri de igienă și siguranță
  6. Avem experiență în siguranță – vezi măsurile Anti-Covid-19
  7. Prețurile implică tot: consulturi, substanțe, tratament
  8. Avem peste 50 de specialiști în cele 7 clinici din țară
  9. Perioada de recuperare după e minimă sau inexistentă
  10. Obții rezultate predictibile, pe loc, imediat după injectare

Oferte Injectare Riduri Acid Hialuronic Constanta și Preturi Injectare Riduri Acid Hialuronic Constanta

Preturile pentru Injectare Riduri Acid Hialuronic în Constanta pleacă de la suma medie de 2576 lei per mililitru sau suma medie de 1965 lei per fiolă de toxină botulinică cu 50 de unități și variază în funcție de numărul de mililitri injectați și variază în funcție de numărul de mililitri injectați, de condițiile oferite de clinicile de estetică din Constanta, de tipul substanței folosite, de medic și în general de condițiile de igienă și siguranță pe care clinica respectivă le poate oferi.

Totuși, în clinica noastră vei putea beneficia de o ofertă mult mai bună pentru injectarea ridurilor cu acid hialuronic sau injectarea ridurilor cu toxina botulinica. Vezi oferta noastră.

Intră acum aici și vezi oferta de astăzi la injectare riduri cu acid hialuronic disponibilă în stoc limitat cu preț promoțional și în limita locurilor disponibile în Constanta.

Alege o injectare riduri cu acid hialuronic sau o injectare riduri cu toxina botulinica la clinica de estetică Constanta aBeauty Clinique. Îți garantăm cea mai bună experiență și cele mai bune rezultate.

Vei obține un chip întinerit natural, fără efecte secundare și fără riscurile care apar atunci când alegi cel mai mic preț pentru injectările cu acid hialuronic. aBeauty Clinique Constanta este o clinică de estetică premium, cu personal specializat, educat și cu mulți clienți care se respectă și aleg serviciile superioare.

Adresă Clinica Estetica Constanta Injectări Estetice

Constanța

Tomis 93
Constanța, Constanța 900669
România
Telefon: +40758837016
Email: constanta@abeauty.ro
Indicație preț: $$$

Luni9:00 AM - 7:00 PM
Marti9:00 AM - 7:00 PM
Miercuri9:00 AM - 7:00 PM
Joi9:00 AM - 7:00 PM
Vineri9:00 AM - 7:00 PM
Sambata9:00 AM - 2:00 PM
DuminicaÎnchis

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei

Descoperă abonamentele corporale!

X