Măsuri de siguranță împotriva Covid-19

Experiență în siguranță.

Purtăm măști, mănuși și dezinfectăm încă din 2012.

Când vii la aBeauty Clinique știi că e sigur. Pentru noi siguranța nu e doar un trend. E un stil de viață.

Iar dacă ești client existent aBeauty Clinique și ne cunoști de înainte de pandemie, știi că la noi mereu te-ai simțit în siguranță pentru că am luat măsuri reale de protecție. Am fost prima rețea de clinici de beauty care a adoptat măștile și mănușile în tratamente cosmetice. În 2012.

Toate măsurile legale. Și alte câteva în plus.

Clienții aBeauty aleg ce e mai bun. Și dacă tot aleg cele mai bune tratamente estetice pe care banii le pot cumpăra, este important să se bucure de ele în siguranță. De aceea am luat măsuri suplimentare pentru protejarea colegilor și clienților noștri.

La aBeauty e sigur.

Masuri-de-siguranta-Anti-Covid-19-aBeauty-Clinique

Nu ne relaxăm. Ca să o faci tu.

Știm că în astfel de vremuri în care nu poți călători unde vrei tu, nu poți merge la restaurantul preferat și nu poți aborda zonele aglomerate, vizitarea unui salon de înfrumusețare sau a unei clinici de estetică poate fi unul dintre puținele locuri ce îți aduc fericire.

Pentru că uneori vin momente în viață în care singura investiție pe care dorim să o facem este cea în corpul nostru, în frumusețea noastră, în mintea noastră și în liniștea noastră. Noi suntem aici ca să te bucuri în siguranță de rezultate și relaxare.

Rezultate, pentru că nimeni nu mai dorește să experimenteze și să arunce bani pe tratamente ieftine care nu funcționează.

Siguranță, pentru că nimeni nu dorește să se expună la pericole atunci când merge într-un salon. Și nu ne referim doar la Covid-19.

La aBeauty e sigur.

Contactează-ne >

8 comentarii la „Măsuri de siguranță împotriva Covid-19”

 1. Buna ziua!
  Va rog programarea sa fie pentru criolipoliza. Stiu ca mai am un pacehet cu un aplicator primit cadou de la dvs. Mai este valabil?
  Ora sa fie intre 10-12 daca se poate

  Răspunde
  • Buna ziua doamna Jelescu. Bineinteles ca mai este valabil si cadoul nostru, 1 sedinta de criolipoliza cu aplicator. Va asteptam cu drag la programarea de marti 13.04 ora 09:00. eekend minunat va dorim!

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei