Câștigători concurs Puzzle-ul Frumuseții

Pe 24 septembrie am lansat un concurs interesant și interactiv denumit Puzzle-ul Frumuseții.

Obiectivul concursului a fost să îți reamintim că în rețeaua de clinici aBeauty Clinique, cea mai mare rețea de clinici de estetică din România, ai parte de gama completă de servicii de estetică și înfumusețare.

Acest lucru înseamnă economie de bani și de timp deoarece cu un singur drum într-o clinică aBeauty Clinique poți beneficia de mai multe servicii.

De la tratamente corporale de slăbire, tratamente faciale de întinerire și până la epilare definitivă, injectări acid hialuronic buze sau injectări riduri cu acid hialuronic sau toxină botulinică.

Puzzle

Așa arăta puzzle-ul dacă vrei să-ți amintești sau să îl faci din nou.

Noul tratament

Au fost în total 230 de comentarii la postarea noastră și e drept că doar câteva s-au apropiat de ghicirea exactă a noului nostru tratament.

Prin urmare, așteptarea a luat sfârșit și poți afla despre ce este vorba.

Noul tratament pe care îl vei regăsi în scurtă vreme în clinicile aBeauty este…

Tratament cu Celule Stem pentru Păr

Tratament Celule Stem Par 1

Regenerează scalpul, rădăcina, firul și stimulează puternic creșterea părului.

Tratamentul cu celule Stem pentru păr reprezintă o infuzie nouă realizată de compania Prostemics, aceeași companie ce oferă cu succes tratamentul cu celule Stem pentru față și gât disponibil deja în clinicile noastre.

Tratamentul cu celule Stem pentru păr este ideal atât pentru femei cât și pentru bărbați deoarece stimulează creșterea firelor de păr și rezistența acestora împiedicând fenomenul de cădere al părului.

Acest tratament cu celule Stem pentru păr poate fi realizat la orice vârstă atât ca metodă de prevenție împotriva alopeciei cât și ca metodă de tratare/reducere a acesteia.

Absolut orice persoană care realizează un tratament complet cu celule Stem pentru păr va observa în câteva luni că are un păr mai rezistent, mai des și mai sănătos.

În plus, am observat și alte efecte pozitive în timpul studiilor clinice. Pentru că vorbim de celule Stem, adică de regenerare completă, am observat o reducere a firelor de păr alb la toți subiecții testați.

În prezent continuăm studiile clinice pe părul alb și în câteva luni le vom publica, astfel încât să vă putem confirma că acest tratament nu numai stimulează creșterea, dar ajută și la regenerarea pigmentară.

Pentru moment acestea sunt informațiile pe care vi le putem oferi despre tratamentul cu celule Stem al părului, urmând ca atunci când va deveni disponibil în toate clinicile să facem un comunicat oficial.

Câștigători concurs

Acum că ați aflat de noul tratament cu celule Stem pentru păr, ați aflat și că fiecare premiu constă într-o ședință individuală cu acest tratament. Mai jos puteți vedea cei zece fericiți câștigători aleși prin tragere la sorți.

Tragere la Sorti Concurs Puzzle-ul Frumusetii

Dacă te afli pe lista celor 10 câștigători și ai completat comentariul cu un alt nume sau cu o altă adresă de email, te rugăm să ne contactezi pentru a valida câștigul. Noi vom anunța câștigătorii și pe email.

Vă mulțumim tuturor pentru participare și vă invităm să rămâneți alături de noi și pentru alte informații, concursuri sau oferte interesante. Dacă te putem ajuta cu ceva, te rugăm să ne contactezi.

Contactează-ne >

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei

Descoperă abonamentele corporale!

X