Deschidem o nouă clinică de estetică în București, pe Bulevardul Unirii 57

În luna aprilie a anului 2022, din dorința de a fi și mai aproape de tine și de a îmbunătăți confortul clienților noștri de pretutindeni, deschidem cea de-a noua clinică de estetică aBeauty Clinique din România pe Bulevardul Unirii Nr. 57 în București.

Astfel, clinica de estetică București Unirii se adaugă clinicilor de estetică București Caramfil, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Oradea și Timișoara cu scopul de a fi mai aproape de tine cu gama premium de tratamente corporale, faciale, epilare și injectări.

Rezultatele dovedite, eficiența tratamentelor, calitatea serviciilor oferite, colegii noștri foarte bine pregătiți, atenția la detalii, siguranța și igiena ne-au făcut demni de încrederea dumneavoastră și vă mulțumim cu recunoștință pentru că alegeți aBeauty Clinique.

Deschiderea va fi sărbătorită cu promoții speciale și surprize pentru toți clienții noștri din România, așa că te invităm să te înscrii pentru a afla când deschidem oficial noua locație și ce surprize avem pentru tine. Completează formularul de mai jos.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei