Participă la Easter Eggs Hunt și transformă ouăle de Paște în premii

Easter

Tu câte ouă de Paște vei reuși să vânezi?

Promoțiile de Paște sunt aici! Și pe lângă reducerile pe care le observi deja, pe lângă pachetele de servicii de neratat și pe lângă toate promoțiile noi, te recompensăm suplimentar cu ouă de Paște virtuale!

500 lei = 1 Easter Egg

Fiecare 500 lei folosiți pentru achiziția de produse sau servicii din clinicile aBeauty îți aduc câte un Easter Egg virtual pe contul tău de client. Poți preschimba ouăle de Paște virtuale în premii speciale ce constau în ședințe cadou.

Obține premiile garantate!

Preschimbă numărul de Easter Eggs colecționate în urma achizițiilor tale în tratamente faciale sau corporale la alegere. Poți folosi ouăle virtuale imediat ce le primești sau poți colecta mai multe pentru alege un premiu mai mare.

3 x Easter Eggs

3 x Easter Eggs

5 x Easter Eggs

5 x Easter Eggs

10 x Easter Eggs

10 x Easter Eggs

Cum știu câte Easter Eggs am colectat?

Stai fără griji, colegii noștri vor asocia fiecare achiziție pe contul tău de client indiferent că o vei face din magazinul online sau direct din clinică, astfel încât să se cumuleze toate ouăle de Paște virtuale pe care le poți transforma în premii.

Contactează-ne rapid pentru că stocurile și locurile sunt limitate, iar de sărbătorile de Paște este la fel de aglomerat cum știi deja din fiecare an, și ne ocupăm noi de tot.

Doar completează formularul de mai jos care te conduce către magazinul online de unde poți comanda chiar tu direct din confortul vacanței de Paște anumite oferte sau suna-ne.

Paște fericit!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei

Descoperă abonamentele corporale!

X