My Clinic is My Gym

Indiferent cât de mult se lasă așteptată primăvara, știm cu toții că natura își va urma cursul iar în cele din urmă razele blânde ale soarelui ne vor mângâia pielea.

De aceea, mulți dintre noi se gândesc deja cum să fie mai în formă, atât pentru a arăta mai bine în garderoba de primăvară cât și pentru a putea face față plimbărilor mai lungi în natură.

Prin urmare, în toată rețeaua de clinici aBeauty Clinique din București Caramfil, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Oradea și Timișoara lansăm o super campanie promoțională.

Cadou ședință DualFit la orice achiziție până pe 24 martie

Pentru că vrem să te sprijinim în atingerea obiectivelor tale corporale, îți oferim cadou o ședință de tratament corporal DualFit de 30 de minute ce se poate aplica fie pe mușchii fesieri pentru un efect de tonifiere și lifting fesier, fie pe mușchii abdominali.

Cadoul în valoare de 654 lei se oferă o singură dată la orice tip de achiziție, pe lângă super reducerile lunii martie, indiferent de valoarea achiziționată. Completează formularul de mai jos pentru a rezerva această ofertă.

Participă și la giveaway!


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei

Descoperă abonamentele corporale!

X