Vestitorii Primăverii

Primăvara este un prilej de a ieși afară, de a ne bucura în sfârșit de razele soarelui, dar este și un prilej de a face schimbări în viața noastră. În această primăvară Vestitorii Primăverii au adunat pentru noi 10 pachete speciale, menite să aducă acea schimbare pe care ne-o dorim.

În cele 10 pachete te poți bucura de tratamente corporale, faciale, injectări buze și multe altele. Fiecare pachet special conține alte două pachete din care tu poți să alegi ce “versiune” ți se potrivește. Prin urmare, pachetele Ghiocel, Rândunică, Sturz, Cinteză, Brândușă, Barză, Ciocârlie, Măcăleandru, Privighetoare și Grangur sunt cele care îți vor aduce primăvara aceasta rezultatele mult visate, la cele mai accesibile prețuri.

Comandă acum pachetul dorit până în data de 31 Martie. Stocurile sunt limitate.

Ce pachete găsești în campanie

Pachetul Ghiocel

Pachetul Ghiocel răsare în această primăvară cu două pachete minunate de Epilare Definitivă Laser pentru axile și inghinal total.

Pachetul Rândunică

Rândunica ne vizitează în această primăvară cu două pachete minunate de Stimulare Electromagnetică DualFit.

Pachetul Sturz

Sturzul mititel ne vizitează în această primăvară cu două pachete minunate de tratament facial SRS.

Pachetul Cinteză

Mititica Cinteză zboară din creangă în creangă și ne aduce în această primăvară două pachete de tratament corporal de slăbire prin criolipoliză, CryoLipo.

Pachetul Brândușă

În această primăvară Brândușa a înflorit cu două pachete minunate de Tratament Anticelulită CellFIT.

Pachetul Barză

Barza zboară din țările calde, spre noi cu un cadou special pentru primăvară. Te poți bucura acum de două pachete minunate de Mezoterapie.

Pachetul Ciocârlie

Ciocârlia ne cântă în această primăvară despre frumusețea pachetelor noastre cu injectări pentru Buze cu Acid Hialuronic.

Pachetul Măcăleandru

Măcăleandru cel cu gușă roșie, ne vizitează în această primăvară cu două pachete minunate de tratament pentru slăbire și fermitate, SonicSlim.

Pachetul Privighetoare

Cântecul Privighetoarei este de neegalat, de aceea cele două pachete de tratament pentru remodelare corporală, BodyShape aduse de ea sunt la fel de frumoase precum ciripitul ei.

Pachetul Grangur

Grangurul cel cu pene aurii ne încântă privirile și ne dăruiește două pachete minunate de tratamente faciale SRS pentru luminozitate.

Aceasto campanie este valabilă în toată rețeaua de clinici aBeauty Clinique din București CaramfilBrașovCluj-NapocaConstanțaGalațiIașiOradea și Timișoara.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei

Descoperă abonamentele corporale!

X