Ce inseamna detoxifierea?

Detoxifierea este foarte importantă, dar ce inseamna detoxifierea? Dorim să ne„Curățăm” corpul și să încearcă să îndepărtăm tot „răul” pe care corpul l-a îndurat în timpul sărbătorilor. Sperăm că acest proces va fi similar cu „Ctrl. Alt. Del.’ pe tastatura unui computer. Șterge ce e rău și începe din nou. Suna bine. Funcționează la fel și pe piele? Putem detoxifia pielea și, dacă da, ce înseamnă asta de fapt? Este aceasta chiar o posibilitate?

În limbajul de îngrijire a pielii, definiția detoxifierii este foarte, foarte diferită de spus pe limbajul unui medic. Pe înțelegerea noastră, este vorba despre îndepărtarea poluării, a machiajului, a „deșeurilor” și chiar a „murdăriei” de pe piele, astfel încât pielea noastră să poată respira din nou, să se simtă împrospătată și curată.

Cine nu-și dorește acel sentiment de „curat”? Pielea curată, lipsită de toate aceste lucruri, are ca rezultat o piele mai receptivă la ingrediente, precum și la tratamentele dintr-o clinică; dar mai presus de toate, va arata mai bine. De fapt, te poate face să arăți mai tânăr. Pielea ta va fi strălucitoare. Știai că există o mulțime de cercetări care sugerează că poluarea îți poate îmbătrâni pielea?

Deci, în concluzie, da, putem ajuta la detoxifierea pielii – bucurându-ne de o piele împrospătată, sănătoasă, cu aspect mai luminos. Pentru a face acest lucru, trebuie să îndepărtăm murdăria, machiajul vechi și poluarea.

Cum putem face asta? Există mai multe moduri de fapt: curăță pielea, exfoliază pielea și folosește măști pe bază de argilă, precum și creme hidratante! Un alt agent de detoxifiere este cunoscut ca un antioxidant pentru a lupta împotriva factorilor externi de stres de mediu (cum ar fi radicalii liberi) care provin din toată acea poluare. Ușor până acum, nu-i așa?

DE UNDE ÎNCEPEM LISTA NOASTRĂ? ÎNCEPEM CU ÎNCEPUTUL

1.CURĂȚARE. Utilizarea unui produs de curățare eficient, care îndepărtează rezidurile, lăsând pielea curată (dar nu uscată) este cel mai bun mod de a începe. Vă sugerăm un demachiant fără sulfat, fără săpun ce va trebui să se afle pe lista tuturor elementelor esențiale.

Dacă ar fi să aleg cel mai bun gel pentru curățarea pielii, ar fi Oxygen Infusion Wash – un produs de curățare multifuncțional care conține alfa hidroxiacizi cu eliberare lentă și o infuzie de oxigen care purifică și împrospătează pielea instantaneu. pentru un aspect tineresc și strălucitor. Bifat. ✔️

2.EXFOLIERE. Dacă simțim că avem pielea foarte încărcată, una din rezolvări este exfolierea. Utilizarea fie a mărgele (particule fizice) fie a hidroxiacizilor precum acidul lactic, glicolic sau chiar salicilic este regula generală.

După cum știți, acestea funcționează mai eficient – ajutând la îndepărtarea mai multor impurități, uneori cea mai bună metodă este exfolierea, îndepărtând tot acel bagaj nedorit, oferind astfel un ajutor suplimentar. În ceea ce privește demachiantele noastre – rezultatele vorbesc de la sine. Bifat.✔️

Dacă vrem să sporim efectele primilor doi pași menționați, putem încorpora o mască pe bază de argilă. Acum există multe opțiuni din care să alegeți. Acestea includ minerale naturale din pământ, cum ar fi argilele caolin și bentonite, și chiar cărbunele.

Toate aceste ingrediente se lipesc de fapt de celulele pielii și ajută la îndepărtarea acestora de la suprafață – lăsând pielea incredibil de curată și liberă. Imaginați-vă un produs care este atât un exfoliant, cât și o mască pe bază de argilă într-unul – omoară doi iepuri dintr-o lovitură.

Având un produs cu dublă acțiune, care poate fi personalizat prin frecvența și durata de utilizare, ne permite să avem o foarte mare libertate. Bifat. ✔️

3.ANTIOXIDANTI. O altă opțiune fantastică sunt antioxidanții. Poluarea are ca rezultat radicalii liberi care pot dăuna foarte mult pielii, ducând la roșeață, pigmentare, îmbătrânire și o serie de daune ale pielii.

Pielea arată ulterior, obosită și încărcată. Având antioxidanți pentru a ajuta la neutralizarea acestei game potențial periculoase de molecule dăunătoare pentru mediu, care distrug celulele, permite pielii noastre să fie protejată și susținută. Bifat. ✔️

4.HIDRATARE. Cremele hidratante sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a ajuta la detoxifierea pielii? Acestea nu pot îngrășa? Uneori. Înseamnă că nu ai ales crema potrivită. Crema hidratantă ar trebui să aibă ingrediente care ajută la menținerea unei bariere sănătoase a pielii.

Acest lucru poate ajuta la reducerea efectelor dăunătoare cauzate de agenți, cum ar fi poluarea. Foarte des, ceea ce se întâmplă atunci este că aceste particule de poluare se lipesc de ingredientele cremei hidratante (o cremă cu adevărat bună) și atunci când aplicăm demachiantul și ne curățăm pielea, aceste particule vor fi eliminate. Ah, da, o alegere corectă este Hydration Boosting Cream un hidratant ușor ce ajută la susținerea unei bariere sănătoase a pielii. Bifat. ✔️

Nu este greu să ai grijă de pielea ta. Este nevoie doar să ai în vedere câțiva pași. Pentru mai multe informații și sugestii de produse care pot ajuta în detoxifierea pielii, poți vizita magazinul online.

De asemenea te încurajăm să apelezi cu încredere la unul dintre specialiștii noștri din clinicile aBeauty Clinique. Primul pas este să completezi formularul de contact pe care îl găsești aici.

Ne poți contacta și telefonic, pe email sau pe rețelele sociale. 

Te așteptăm în clinicile noastre de estetică aBeauty Clinique din toată țara și ne bucurăm că te putem ajuta să îți împlinești visurile.

ÎN CONCLUZIE

Practic, îngrijirea pielii poate ajuta la detoxifierea pielii. Să revizuim lista pentru a ne asigura că avem toți pașii pentru a face acest lucru.

  1. CURĂȚARE – Amintiți-vă că demachiantele fără săpun și sulfați sunt cele mai bune.
  2. EXFOLIERE – Eliminarea acelor celule moarte ale pielii permite pielii să fie împrospătată și reînnoită. Folosirea argilelor naturale și a mărgelelor sferice 100% sau a hidroxiacizilor este calea cea bună.
  3. ANTIOXIDANTI- Aceștia ajută la prevenirea poluării care provoacă toate acele toxine ce declanșează inflamația. Vitamina C este este de nelipsit, dar puteși adăuga curcuma și acai pentru un impuls suplimentar.
  4. HIDRATARE – Hidratarea susține bariera care este acolo pentru a proteja împotriva tuturor daunelor, prevenind astfel pătrunderea toxinelor în piele.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei