Maskne, tratamentul facial care tratează acneea mecanică provocată de măști

Maskne este denumirea internațională pentru acneea mecanică provocată de obicei de purtarea măștilor de protecție. Oamenii de pretutindeni au fost destul de inventivi și au combinat rapid cuvântul Mask cu Acne, rezultând cuvântul Maskne.

Acneea mecanică este provocate de obicei de frecarea pielii cu diverse materiale, de presiunea exercitată asupra pielii, de scărpinat intens sau iritații, de strângerea pielii, de stoarcerea pustulelor de pe piele sau de întinderea pielii.

Maskne este un tip diferit de acnee față de acneea obișnuită, deoarece aceasta poate apărea la orice persoană, indiferent de sex sau de vârstă. Aceasta se manifestă prin acele pustule roșiatice sau galbene prezente de obicei pe bărbie în număr însemnat.

Odată cu vremea caldă și umedă specifică anotimpului de primăvară și mai ales de vară, se generează o combinație neiertătoare de transpirație, sebum și umezeală ce închide porii și deteriorează foliculii. Acest lucru favorizează mediul bacterian specific acneei.

Tratamentul Maskne

Tratamentul revoluționar Maskne nu tratează și previne doar acneea mecanică, ci îți oferă gama completă de beneficii pentru pielea ta precum anti-agingîntineriretratarea ridurilor, îmbunătățirea aspectului cearcănelorhidratarea sau prevenirea altor afecțiuni.


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei

Descoperă abonamentele corporale!

X