Iată tot ce ai vrea să știi despre epilarea definitivă

Există mai multe opțiuni de epilare definitiva în România, însă înainte de a alege o metodă de epilare laser, merită să te informezi corect.

În acest articol ai informațiile structurate cu ușurință astfel încât să obții rapid tot ce îți dorești să afli despre epilarea definitivă, înainte de a lua decizia de a scăpa permanent de părul nedorit. Acest articol despre epilare definitiva este actualizat permanent cu informatii noi.

Ce este epilarea definitiva?

Epilarea definitiva cu laser se refera la o metoda de indepartare a parului nedorit care foloseste un fascicul de lumina intens concentrat pentru a distruge foliculii de par.

Ce este epilarea definitiva

Aceasta procedura este efectuata de catre un specialist in dermatologie sau cosmetica si poate fi utilizata pentru a trata o varietate de zone ale corpului, inclusiv fata, axila, brate, picioare si zona bikini.

Cum functioneaza epilarea definitiva?

Laserul emite lumina care este absorbita de melanina din foliculul pilos. Aceasta caldura distruge foliculul, impiedicand cresterea parului in viitor.

Cum functioneaza epilarea definitiva

Deoarece foliculii de par sunt distrusi prin aceasta procedura, este necesar sa se efectueze mai multe sedinte pentru a obtine rezultatele dorite.

Important de stiut despre epilarea definitiva

Este important sa stiti ca nu toate tipurile de par si piele pot fi tratate cu epilare definitiva cu laser.

Important de stiut despre epilarea definitiva

De exemplu, parul de culoare inchisa este mai usor de tratat decat parul blond sau rosu, iar pielea bruna poate fi tratata mai eficient decat pielea foarte alba sau foarte inchisa la culoare.

Inainte de a incepe tratamentul, specialistul poate evalua pielea si parul dumneavoastra si poate determina daca acesta este adecvat pentru procedura.

Ce tipuri de epilare definitiva exista?

Exista mai multe tipuri de epilare definitiva, inclusiv:

 1. Epilare definitiva cu laser: Aceasta metoda utilizeaza un fascicul de lumina intens concentrat pentru a distruge foliculii de par. Este una dintre cele mai populare metode de epilare definitiva si poate fi efectuata pe o varietate de zone ale corpului, inclusiv fata, axila, brate, picioare si zona bikini.
 2. Electroepilare: Aceasta metoda utilizeaza curent electric pentru a distruge foliculii de par. Este o procedura relativ noua si poate fi mai putin dureroasa decat epilarea definitiva cu laser.
 3. Epilare definitiva cu IPL (Lumina intens pulsata): Aceasta metoda utilizeaza o sursa de lumina intensa pentru a distruge foliculii de par. Este similara cu epilarea definitiva cu laser, dar utilizeaza o sursa de lumina mai larga si mai putin concentrata.
 4. Terapie cu lumina cu durata scurta (SLT): Aceasta metoda utilizeaza lumina cu durata scurta pentru a distruge foliculii de par. Este o procedura relativ noua si poate fi mai putin dureroasa decat alte tipuri de epilare definitiva.

Este important sa stiti ca nu toate tipurile de par si piele pot fi tratate cu oricare dintre aceste metode de epilare definitiva.

Ce tipuri de epilare definitiva exista

De exemplu, parul de culoare inchisa este mai usor de tratat decat parul blond sau rosu, iar pielea bruna poate fi tratata mai eficient decat pielea foarte alba sau foarte inchisa la culoare.

Inainte de a incepe tratamentul, specialistul poate evalua pielea si parul dumneavoastra si poate determina daca acesta este adecvat pentru procedura.

Pe ce zone se poate realiza epilarea definitiva?

Pe ce zone se poate realiza epilarea definitiva

Epilarea definitiva cu laser sau alte tipuri de epilare definitiva pot fi utilizate pentru a trata o varietate de zone ale corpului, inclusiv:

 1. Fata: Aceasta poate include sprancene, barbie, buze si alte zone ale fetei.
 2. Axila: Aceasta poate fi o zona sensibila si poate fi tratata cu epilare definitiva.
 3. Brate: Bratele pot fi tratate complet sau partial, in functie de preferintele dumneavoastra.
 4. Picioare: Aceasta poate include coapse, gambe si glezne.
 5. Zona bikini: Aceasta poate fi tratata pentru a elimina parul nedorit din aceasta zona sensibila.
 6. Torace si abdomen: Parul nedorit din aceste zone poate fi tratat prin epilare definitiva.
 7. Spate: Parul nedorit din aceasta zona poate fi tratat prin epilare definitiva.

Ce contraindicații exista pentru epilarea definitiva?

Ce contraindicații exista pentru epilarea definitiva

Exista unele contraindicatii care trebuie luate in considerare inainte de a incepe orice procedura de epilare definitiva, inclusiv:

 1. Graviditatea: Femeile care sunt gravide sau care alapteaza nu ar trebui sa se supuna unei proceduri de epilare definitiva.
 2. Afectiuni de piele: Persoanele cu afectiuni de piele precum eczema sau psoriazis pot fi contraindicate pentru epilare definitiva.
 3. Istoric medical: Anumite afectiuni medicale, cum ar fi diabetul sau problemele cu sistemul imunitar, pot contraindica epilarea definitiva.
 4. Utilizarea de medicamente photosensibile: Persoanele care iau medicamente care cresc sensibilitatea pielii la lumina ar trebui sa evite epilarea definitiva.
 5. Zone tatuate: Zonele tatuate pot fi contraindicate pentru epilare definitiva, deoarece laserul poate afecta pigmentul tatuajului.
 6. Pielea foarte deschisa la culoare sau foarte inchisa la culoare: Persoanele cu pielea foarte deschisa la culoare sau foarte inchisa la culoare pot fi contraindicate pentru epilare definitiva, deoarece riscul de aparitie a arsurilor sau a pigmentarii inegale creste.

Este important sa discutati cu specialistul dumneavoastra inainte de a incepe orice procedura de epilare definitiva pentru a determina daca acesta este adecvat pentru dumneavoastra si daca exista vreo contraindicatie specifica.

Cât de ”definitiva” este epilarea definitiva?

Epilarea definitiva cu laser sau alte tehnici poate fi extrem de eficienta in reducerea sau eliminarea parului nedorit, dar nu poate fi considerata complet definitiva.

Cât de ”definitiva” este epilarea definitiva

Desi aceste proceduri pot reduce semnificativ cantitatea de par care creste in zona tratata, nu exista nicio garantie ca parul nu va creste niciodata in acea zona.

In unele cazuri, parul poate reincepe sa creasca dupa ani sau chiar ani de la procedura de epilare definitiva. Acest lucru poate fi datorat unor factori precum modificarile hormonale, stilul de viata sau metabolismul individual.

Cu toate acestea, epilarea definitiva poate fi o solutie eficienta si durabila pentru reducerea parului nedorit si poate fi considerata o alternativa mai durabila decat alte metode de epilare, cum ar fi ceara sau epilatul cu lama.

Este important sa discutati cu specialistul dumneavoastra despre asteptarile si rezultatele pe termen lung inainte de a incepe orice procedura de epilare definitiva.

Epilare definitiva laser vs epilare definitiva IPL

Epilarea definitiva laser si epilarea definitiva cu IPL (lumina intens pulsata) sunt doua tehnici diferite utilizate pentru a reduce sau elimina parul nedorit.

Epilarea definitiva laser foloseste un fascicul puternic de lumina concentrata care patrunde in foliculul de par si distruge radacina parului.

Epilare definitiva laser vs epilare definitiva IPL

Acest tip de laser este cel mai eficient pentru pielea bruna si parul negru, deoarece melanina din par absorbeste lumina laser si o transfera catre foliculul de par.

Pe de alta parte, epilarea definitiva cu IPL foloseste o sursa mai larga de lumina care patrunde in foliculul de par prin intermediul melaninei.

IPL poate fi mai putin eficient decat laserul in cazul persoanelor cu pielea bruna sau parul negru, deoarece melanina poate absorbi prea multa lumina si poate cauza arsuri.

Atat laserul, cat si IPL-ul pot fi utilizate pentru a trata zone extinse de par nedorit, dar laserul poate fi mai precis si poate oferi rezultate mai rapide si mai eficiente.

De asemenea, laserul poate fi mai sigur pentru pielea sensibila sau pentru persoanele cu anumite tipuri de pigmentare a pielii, cum ar fi melasma.

Care este diferenta dintre anumite lasere de epilare definitiva?

Exista mai multe tipuri de lasere utilizate pentru epilarea definitiva, fiecare avand avantaje si dezavantaje specifice.

Diferenta dintre aceste lasere este determinata de lungimea de unda a luminii, puterea, durata impulsului si modul de livrare a luminii.

Laserul Alexandrite este un laser cu lungime de unda scurta si putere mare, care este eficient pentru a trata parul inchis la culoare si pielea deschisa la culoare.

Laserul Nd:YAG are o lungime de unda mai lunga si este cel mai adecvat pentru a trata pielea bruna sau neagra si parul deschis la culoare.

Care este diferenta dintre anumite lasere de epilare definitiva

Laserul diodă are o lungime de unda foarte lunga si poate fi utilizat pentru a trata o gama larga de culori de par si tipuri de piele.

In general, laserele mai bune sunt cele care au o lungime de unda si o putere adecvate tipului de piele si par pe care le trateaza, astfel incat sa poata fi livrate suficienta energie catre foliculul de par, fara a cauza arsuri sau leziuni ale pielii.

Care este cea mai buna epilare definitiva?

Nu exista o “cea mai buna” epilare definitiva, deoarece alegerea cea mai buna depinde de nevoile individuale ale fiecarei persoane.

Care este cea mai buna epilare definitiva

Unii pacienti pot avea rezultate excelente cu epilarea definitiva laser, in timp ce alții pot avea rezultate mai bune cu epilarea definitiva cu IPL sau cu alte tehnici.

Este important sa discutati cu specialistul dumneavoastra despre care tehnica de epilare definitiva este cea mai adecvata pentru dumneavoastra in functie de tipul de piele si par pe care le aveti, precum si de asteptarile dumneavoastra in ceea ce priveste rezultatele.

Specialistul dumneavoastra va poate ajuta sa luati cea mai buna decizie pentru nevoile dumneavoastra.

Cat costa epilarea definitiva?

Costul epilarii definitive variaza in functie de mai multi factori, cum ar fi tipul de procedura, zona tratata, numarul de sedinte necesare si locatia clinicii sau cabinetului medical.

Cat costa epilarea definitiva Preturi epilare laser

In general, epilarea definitiva laser poate costa intre 300 si 1500 de euro, in timp ce epilarea definitiva cu IPL poate costa intre 200 si 800 de euro. Aceste costuri pot varia in functie de locatie si de cat de mari sunt zonele tratate.

De asemenea, preturile pentru epilare definitiva mentionate aici sunt preturi orientative si pot varia in functie de mai multi factori. Pentru a vedea preturi la epilare definitiva actualizate, oferte la epilare definitiva sau preturi epilare definitiva laser pe zone, accesati aceasta pagina.

Este important sa discutati cu specialistul dumneavoastra despre costurile estimate si sa verificati daca exista optiuni de plata sau programe de plata rate pentru a va ajuta sa va planificati bugetul.

De asemenea, este important sa discutati cu specialistul dumneavoastra despre asteptarile dumneavoastra in ceea ce priveste rezultatele si sa aveti in vedere ca, in unele cazuri, mai multe sedinte pot fi necesare pentru a obtine rezultatele dorite.

Oferte epilare definitiva

In functie de perioada anului, de anumite sarbatori sau de diverse campanii promotionale, poti prinde oferte la epilare definitiva sau promotii la epilare definitiva laser foarte bune.

Oferte epilare definitiva

Pentru a vedea ofertele la epilare definitiva, va invitam sa accesati aceasta pagina. Poti gasi acolo mai multe reduceri la epilare definitiva sau discounturi la epilare definitiva laser.

Cate sedinte de epilare definitiva laser sunt necesare pentru rezultate?

Numarul de sedinte necesare pentru epilarea definitiva variaza in functie de mai multi factori, cum ar fi tipul de laser utilizat, culoarea pielii si a parului, zona tratata si ritmul de crestere al parului.

Cate sedinte de epilare definitiva laser sunt necesare pentru rezultate

In general, sunt necesare intre 6 si 12 sedinte pentru a obtine rezultate optime, cu intervale de 4-8 saptamani intre sedinte. Cu toate acestea, unii pacienti pot avea nevoie de mai multe sau mai putine sedinte, in functie de caracteristicile individuale ale pielii si parului lor.

Am nevoie de sedinte de intretinere la epilarea definitiva?

Dupa ce ati completat tratamentul pentru epilarea definitiva, unii pacienti pot avea nevoie de sedinte de intretinere pentru a mentine rezultatele.

Am nevoie de sedinte de intretinere la epilarea definitiva

Acest lucru depinde de mai multi factori, cum ar fi tipul de laser utilizat, ritmul de crestere al parului si caracteristicile individuale ale pielii si parului.

In general, pacientii care au completat un tratament de epilare definitiva laser pot avea nevoie de o singura sedinta de intretinere pe an sau la fiecare cateva ani, in functie de ritmul de crestere al parului.

Ce riscuri implica epilarea definitiva?

Epilarea definitiva cu laser poate fi o procedura sigura si eficienta, dar, ca orice procedura medicala, poate fi asociata cu unele riscuri si efecte secundare.

Ce riscuri implica epilarea definitiva

Printre posibilele riscuri si efecte secundare ale epilarii definitive cu laser se numara:

 • Reactii cutanate, cum ar fi iritatia, rosimea si umflarea pielii, care pot fi temporare si pot disparea in cateva zile sau saptamani.
 • Hiperpigmentare sau hipopigmentare, care pot aparea cand culoarea pielii se schimba in zonele tratate. Acest risc este mai mare la persoanele cu pielea mai inchisa la culoare.
 • Infectii, cum ar fi infectii ale pielii sau infectii bacteriene.
 • Durere sau discomfort, care poate fi resimtit in timpul tratamentului.
 • Rezultate neasteptate sau neuniforme, cum ar fi lipsa completa a parului sau cresterea parului in zonele tratate.

La ce sa fiu atenta atunci cand aleg o procedura de epilare definitiva?

La ce sa fiu atenta atunci cand aleg o procedura de epilare definitiva

Atunci cand alegeti o procedura de epilare definitiva, este important sa luati in considerare urmatoarele:

 1. Calificarea si experienta specialistului: Este important sa alegeti un specialist calificat si experimentat in realizarea de tratamente de epilare definitiva. Verificati daca acesta are certificari si daca are experienta in tratarea pielii si a tipului de par al dumneavoastra.
 2. Tipul de laser utilizat: Verificati daca clinicile ofera mai multe optiuni de laser si care este cel mai potrivit pentru dumneavoastra in functie de tipul de par si de culoarea pielii.
 3. Costul tratamentului: Verificati costul total al tratamentului, incluzand numarul de sedinte necesare si costurile asociate cu intretinerea.
 4. Recenzii ale pacientilor: Cititi recenziile pacientilor si verificati rezultatele tratamentului pentru a avea o idee despre cat de eficiente sunt tratamentele oferite de acea clinica.
 5. Plan de tratament personalizat: Discutati cu specialistul despre nevoile si asteptarile dumneavoastra si asigurati-va ca acesta va ofera un plan de tratament personalizat, care sa se potriveasca cel mai bine nevoilor dumneavoastra.

Luand in considerare aceste elemente, puteti fi sigura ca alegeti o procedura de epilare definitiva care sa se potriveasca cel mai bine nevoilor dumneavoastra.

Epilare definitiva barbati

Epilarea definitiva poate fi efectuata si la barbati, si poate fi un tratament eficient pentru eliminarea parului in exces din diferite zone ale corpului, cum ar fi spatele, pieptul, bicepșii și fața.

Epilare definitiva barbati

Procesul de epilare definitiva functioneaza prin distrugerea permanenta a foliculului de par, impiedicand astfel cresterea ulterioara a parului.

La fel ca si in cazul femeilor, este important sa alegeti un specialist calificat si experimentat in realizarea de tratamente de epilare definitiva si sa luati in considerare tipul de laser utilizat, costul tratamentului si recenziile pacientilor.

De asemenea, puteti discuta cu specialistul despre nevoile si asteptarile dumneavoastra, pentru a va asigura ca acesta va poate oferi un plan de tratament personalizat, care sa se potriveasca cel mai bine nevoilor dumneavoastra.

In general, epilarea definitiva poate fi o solutie eficienta pentru barbati care doresc sa elimine parul in exces permanent, insa este important sa luati in considerare toate aspectele si sa discutati cu un specialist inainte de a incepe orice tratament.

Exista si clinici de estetica si beauty pentru barbati in care se pot realiza tratamente de epilare definitiva pentru barbati. Mai multe detalii despre epilarea definitiva pentru barbati puteti afla de aici.

Cat de dureroasa este epilarea definitiva?

Intensitatea durerii asociata cu epilarea definitiva variaza de la o persoana la alta si poate fi influentata de mai multi factori, cum ar fi tipul de laser utilizat, zona tratata, sensibilitatea la durere individuala si tehnica utilizata de specialist.

Cat de dureroasa este epilarea definitiva

In general, multe persoane descriu senzatia ca fiind similara cu o lovitura usoara sau o intepatura, iar unii pacienti pot sa nu simta nicio durere sau doar o usoara discomfort.

De asemenea, unele centre de epilare definitiva ofera anestezie topica sau alte metode de reducere a durerii, cum ar fi racirea pielii in timpul tratamentului.

Este important sa discutati cu specialistul despre orice preocupari legate de durere si sa luati in considerare optiunile de reducere a durerii disponibile.

In general, epilarea definitiva poate fi o procedura acceptabila si tolerabila pentru majoritatea pacientilor, dar este important sa discutati cu specialistul despre orice preocupari legate de durere si sa luati in considerare optiunile disponibile pentru a minimiza disconfortul.

Cat dureaza o sedinta de epilare definitiva?

Durata unei sedinte de epilare definitiva variaza in functie de mai multi factori, cum ar fi zona tratata, dimensiunea zonei, densitatea parului si tehnica utilizata de specialist.

Cat dureaza o sedinta de epilare definitiva

Unele zone mici, cum ar fi buzele sau barbia, pot fi tratate intr-o singura sedinta de cateva minute, in timp ce alte zone mai mari, cum ar fi spatele sau coapsele, pot necesita mai multe sedinte de epilare, fiecare durand cateva zeci de minute.

Este important sa discutati cu specialistul despre nevoile si asteptarile dumneavoastra, pentru a va asigura ca acesta va poate oferi un plan de tratament personalizat, care sa se potriveasca cel mai bine nevoilor dumneavoastra.

Specialistul va poate oferi o estimare a duratei fiecarei sedinte si a numarului de sedinte necesare pentru a obtine rezultatele dorite.

Aparat de epilare definitiva pentru acasa vs epilarea definitiva laser la salon

Aparatele de epilare definitiva pentru acasa si laserele profesionale utilizate in saloanele de epilare au avantaje si dezavantaje diferite.

Aparat de epilare definitiva pentru acasa vs epilarea definitiva laser la salon

Avantajele aparatelor de epilare definitiva pentru acasa:

 • Cost mai redus decat tratamentele profesionale
 • Convenienta: pot fi utilizate in confortul propriei case
 • Privacy: unii oameni pot prefera sa-si efectueze tratamentul acasa pentru a evita vizitele frecvente la un salon

Dezavantajele aparatelor de epilare definitiva pentru acasa:

 • Putere mai mica decat laserele profesionale utilizate in saloane, ceea ce poate face ca tratamentul sa dureze mai mult sau sa fie mai putin eficient
 • Calificarea si experienta personala pot fi limitate, ceea ce poate duce la rezultate necorespunzatoare sau la riscuri crescute de efecte secundare
 • Pot exista probleme cu mentenanta si intretinerea aparatului, ceea ce poate afecta eficacitatea tratamentului pe termen lung

Avantajele tratamentelor cu laser profesional din saloane:

 • Laserele profesionale sunt mai puternice si mai precise decat aparatele de epilare pentru acasa, ceea ce poate duce la rezultate mai bune si mai rapide
 • Specialistii sunt calificati si au experienta in utilizarea laserelor, ceea ce poate reduce riscul de efecte secundare si poate asigura rezultate mai bune
 • Mentenanta si intretinerea sunt asigurate de specialisti, ceea ce poate ajuta la pastrarea eficacitatii tratamentului pe termen lung

In general, tratamentele cu laser profesional din saloane sunt considerate a fi mai eficiente si mai sigure decat aparatele de epilare definitiva pentru acasa, insa costurile pot fi mai mari.

Este important sa discutati cu un specialist in epilare definitiva pentru a determina care este cea mai buna optiune pentru nevoile dumneavoastra individuale.

Care este cea mai buna perioada pentru epilare definitiva?

Nu exista o perioada specifica care sa fie cea mai buna pentru epilare definitiva, deoarece aceasta depinde de fiecare individ in parte si de nevoile lor individuale.

Care este cea mai buna perioada pentru epilare definitiva

Cu toate acestea, exista cateva lucruri de luat in considerare atunci cand alegeti sa efectuati o epilare definitiva:

 1. Evitarea perioadelor cu expunere la soare: Epilarea definitiva poate fi mai dureroasa si poate creste riscul de reactii adverse la piele, daca este efectuata in timpul perioadelor cu expunere la soare. Este important sa evitati sa va expuneti la soare inainte si dupa tratament pentru a reduce riscul acestor probleme.
 2. Sezonul: Unele persoane pot prefera sa efectueze epilarea definitiva in timpul sezonului rece, cand este mai putin probabil sa fie expuse la soare.
 3. Ciclul menstrual: Pentru unele femei, durerea poate fi mai intensa in timpul ciclului menstrual, deci este important sa se ia in considerare acest aspect atunci cand se planifica tratamentul.

In general, este important sa discutati cu un specialist in epilare definitiva pentru a determina cea mai buna perioada pentru tratamentul dumneavoastra individual.

Acestea vor putea sa evalueze starea pielii si sa va recomande cea mai buna perioada pentru tratament.

Care sunt fazele cresterii parului?

Care sunt fazele cresterii parului

Fazele cresterii parului sunt:

 1. Anagen – faza de crestere activa, cand radacina parului se dezvolta si parul creste. In aceasta faza, foliculul pilos este activ si poate fi afectat de tratamente precum epilarea definitiva. Durata acestei faze variaza de la persoana la persoana si poate fi influentata de mai multi factori, precum varsta, genetica, hormoni si starea generala de sanatate.
 2. Catagen – faza de tranzitie, cand parul inceteaza sa creasca si radacina parului se retrage. Durata acestei faze este de cateva saptamani.
 3. Telogen – faza de repaus, cand parul nu mai creste si asteapta sa fie inlocuit cu un fir nou. Durata acestei faze poate fi de pana la cateva luni.

In general, aproximativ 85% din firele de par sunt in faza anagen, 5% in faza catagen si 10% in faza telogen la orice moment.

Acest raport poate varia in functie de mai multi factori, precum varsta, genetica si starea generala de sanatate.

Este important de retinut ca fiecare fir de par poate fi in diferite faze de crestere, astfel incat uneori poate fi necesar sa se efectueze mai multe sedinte pentru a obtine rezultate optime.

In ce faza de crestere a parului este epilarea definitiva cel mai eficienta?

Epilarea definitiva este cel mai eficienta atunci cand parul se afla in faza anagen (faza de crestere activa) pentru ca foliculul pilos este mai receptiv la energia laser. In aceasta faza, parul poate fi eliminat permanent prin distrugerea foliculului pilos.

In ce faza de crestere a parului este epilarea definitiva cel mai eficienta

Cu toate acestea, faza anagen variaza de la persoana la persoana si de la zona la zona, motiv pentru care este necesar sa se efectueze mai multe sedinte pentru a obtine rezultate optime.

De exemplu, faza anagen poate dura doar cateva saptamani pentru firele de par din zona sprancenelor, in timp ce poate dura mai multe luni pentru firele de par de pe gambe.

Ce se intampla dupa prima sedinta de epilare definitiva?

Dupa prima sedinta de epilare definitiva, pot sa apara unele simptome temporare, cum ar fi rosu-intens sau umflare in jurul zonei tratate, durere sau mancarime. Aceste simptome sunt normale si trebuie sa dispara in cateva zile.

Ce se intampla dupa prima sedinta de epilare definitiva

In cateva saptamani dupa tratament, firele de par incep sa cada si pot fi eliminate prin exfoliere sau prin clatire.

Este posibil sa fie necesar sa se efectueze mai multe sedinte pentru a obtine rezultate optime, deoarece numai o parte din firele de par sunt in faza de crestere activa la orice moment.

Ce nu am voie dupa o sedinta de epilare definitiva?

Dupa o sedinta de epilare definitiva, exista anumite precautii care trebuie luate pentru a asigura rezultate sigure si optime.

Ce nu am voie dupa o sedinta de epilare definitiva

Acestea pot include:

 1. Evitarea expunerii la soare sau alte surse de lumina intensa, precum camerele cu bronzare artificiala, timp de cateva zile dupa tratament.
 2. Evitarea folosirii produselor exfoliante sau a substantelor alcoolice in zona tratata.
 3. Evitarea epilarii sau a tratarii cu ceara a zonei tratate.
 4. Evitarea folosirii produselor cosmetice pe pielea tratata, precum si a cremelor sau lotiunilor care contin alcool sau alte ingrediente iritante.
 5. Evitarea activitatilor care cresc riscul de iritatie sau infectie a zonei tratate, precum sauna sau baia fierbinte.

Studii despre epilarea definitiva asupra sanatatii

Epilarea definitiva a fost studiata si practicata de mai bine de doua decenii, din momentul in care tehnologia laser si aparatele de epilare definitiva au devenit disponibile pe piata.

Studii despre epilarea definitiva asupra sanatatii

In acest timp, au fost realizate numeroase studii care au evaluat siguranta si eficacitatea acestor tratamente.

Desi multe dintre aceste studii au aratat ca epilarea definitiva poate fi sigura si eficienta atunci cand este realizata de catre profesionisti calificati, totusi, in unele cazuri, pot exista riscuri si efecte secundare, cum ar fi iritatia, inflamatia, pigmentarea si, in cazuri rare, infectia.

Prin urmare, este important sa discutati cu un medic sau specialist in epilare definitiva inainte de a incepe orice tratament pentru a evalua daca sunteti un candidat potrivit si pentru a discuta despre orice riscuri sau preocupari pe care le aveti.

Ce alte afectiuni trateaza epilarea definitiva?

Epilarea definitiva cu laser sau cu IPL este utilizata in principal pentru a indeparta parul nedorit de pe diverse zone ale corpului. Acest tratament nu este destinat sa trateze alte afectiuni sau boli, ci doar sa indeparteze parul nedorit.

Ce alte afectiuni trateaza epilarea definitiva

Cu toate acestea, exista cazuri in care parul excesiv poate fi un simptom al unei afectiuni subiacente, cum ar fi sindromul ovarelor polichistice sau hiperandrogenismul. In acest caz, tratarea afectiunii subiacente poate ajuta la reducerea cantitatii de par in exces.

Daca aveti orice afectiune sau simptom care va preocupa, este important sa discutati cu un medic sau specialist in epilare definitiva pentru a obtine un diagnostic si un plan de tratament adecvat.

Epilare definitiva Bucuresti

In București, există mai multe opțiuni pentru epilare definitivă, inclusiv epilare cu laser, IPL (lumina intens pulsată) și tehnologii avansate precum epilare cu laser 2.0.

Aceste tehnologii pot fi găsite la clinici specializate în epilare, spa-uri, saloane de frumusețe sau chiar în cabinete medicale.

Este important să alegeți o clinica de încredere care oferă epilare definitivă cu tehnologii moderne și echipamente de calitate, precum și personal calificat și bine instruit.

Este recomandat să căutați recomandări și să citiți recenzii ale clienților înainte de a lua o decizie și de a alege un salon de încredere pentru epilare definitivă în București.

Clinica Estetica Bucuresti Unirii

Pentru epilare definitiva Bucuresti recomandam aBeauty Clinique Bucuresti Nord Caramfil din sectorul 1, clinica aflata pe strada Nicolae Caramfil 61C sau aBeauty Clinique Bucuresti Unirii din sectorul 3, clinica aflata pe bulevardul Unirii 57, bloc E4.

Epilare definitiva Brasov

In Brașov, există mai multe opțiuni pentru epilare definitivă, inclusiv epilare cu laser, IPL (lumina intens pulsată) și tehnologii avansate precum epilare cu laser 2.0. Aceste tehnologii pot fi găsite la clinici specializate în epilare, spa-uri, saloane de frumusețe sau chiar în cabinete medicale.

Este important să alegeți un salon de încredere care oferă epilare definitivă cu tehnologii moderne și echipamente de calitate, precum și personal calificat și bine instruit.

Este recomandat să căutați recomandări și să citiți recenzii ale clienților înainte de a lua o decizie și de a alege un cabinet de încredere pentru epilare definitivă în Brașov.

Clinica Estetica Brasov aBeauty Clinique

Pentru epilare definitiva Brasov recomandam aBeauty Clinique Brasov, clinica aflata pe strada Aurel Vlaicu 61 bis.

Epilare definitiva Cluj

În Cluj-Napoca, există mai multe opțiuni pentru epilare definitivă, inclusiv epilare cu laser, IPL (lumina intens pulsată) și tehnologii avansate precum epilare cu laser 2.0. Aceste tehnologii pot fi găsite la clinici specializate în epilare, spa-uri, saloane de frumusețe sau chiar în cabinete medicale.

Este important să alegeți o clinica de încredere care oferă epilare definitivă cu tehnologii moderne și echipamente de calitate, precum și personal calificat și bine instruit.

Este recomandat să căutați recomandări și să citiți recenzii ale clienților înainte de a lua o decizie și de a alege un salon de încredere pentru epilare definitivă în Cluj-Napoca.

Clinica Estetica Cluj aBeauty Clinique

Pentru epilare definitiva Cluj recomandam aBeauty Clinique Cluj, clinica aflata pe strada Gheorghe Marinescu 41.

Epilare definitiva Constanta

In Constanta, se pot gasi mai multe tipuri de epilare definitiva, cum ar fi epilarea definitiva cu laser, epilarea definitiva cu IPL sau fotodepilarea.

Aceste proceduri pot fi realizate de catre specialisti in cabinete de estetica sau clinici de dermatologie, care ofera servicii de inalta calitate si tehnologie avansata.

Este important sa te informezi cu privire la fiecare tip de epilare definitiva si sa discuti cu un specialist inainte de a lua o decizie pentru a te asigura ca aceasta este solutia potrivita pentru tine.

Pentru epilare definitiva Constanta recomandam aBeauty Clinique Constanta, clinica aflata pe bulevardul Tomis 93.

Epilare definitiva Craiova

In Craiova, exista o gama variata de metode de epilare definitiva, inclusiv:

 1. Epilare definitiva cu laser: aceasta metoda foloseste lumina laser pentru a distruge foliculii pilosi. Este una dintre cele mai populare metode de epilare definitiva si poate fi efectuata pe o gama larga de tipuri de piele si culori de par.
 2. Epilare definitiva cu IPL (Intense Pulsed Light): aceasta metoda foloseste impulsuri puternice de lumina pentru a distruge foliculii pilosi. Este similar cu epilare definitiva cu laser, dar foloseste o sursa mai larga de lumina.
 3. Electroepilare: aceasta metoda foloseste curent electric pentru a distruge foliculii pilosi. Este o metoda mai putin comuna de epilare definitiva, dar poate fi efectuata cu precizie si eficacitate.
 4. Depilare cu ceara: aceasta metoda implica indepartarea firelor de par de la radacina prin aplicarea ceara pe piele. Desi nu este considerata o metoda de epilare definitiva, poate oferi rezultate durabile si poate fi efectuata la domiciliu sau la un salon de infrumusetare.

Este important de mentionat ca fiecare metoda de epilare definitiva poate avea avantaje si dezavantaje, in functie de tipul de piele si de par al fiecarei persoane.

Este recomandat sa consultati un specialist in epilare definitiva pentru a determina care este cea mai buna optiune pentru dumneavoastra.

Epilare definitiva Galati

In Galati, se pot gasi aceleasi tipuri de epilare definitiva precum in alte orase mari din Romania, cum ar fi epilarea definitiva cu laser, epilarea definitiva cu IPL, fotodepilarea si epilarea definitiva cu laser 2.0.

Aceste proceduri pot fi realizate de catre specialisti in cabinete de estetica sau clinici de dermatologie, care ofera servicii de inalta calitate si tehnologie avansata.

Este important sa te informezi cu privire la fiecare tip de epilare definitiva si sa discuti cu un specialist inainte de a lua o decizie pentru a te asigura ca aceasta este solutia potrivita pentru tine.

Clinica Estetica Galati aBeauty Clinique

Pentru epilare definitiva Galati recomandam aBeauty Clinique Galati, clinica aflata pe strada Brailei 78, bloc BR4A.

Epilare definitiva Iasi

In Iasi, pot fi disponibile aceleasi tipuri de epilare definitiva ca in alte orase mari din Romania, cum ar fi epilarea definitiva cu laser, epilarea definitiva cu IPL, fotodepilarea si epilarea definitiva cu laser 2.0.

Aceste proceduri sunt realizate de catre specialisti in cabinete de estetica sau clinici de dermatologie, care ofera servicii de inalta calitate si tehnologie avansata.

Este important sa te informezi cu privire la fiecare tip de epilare definitiva si sa discuti cu un specialist inainte de a lua o decizie, pentru a te asigura ca aceasta este solutia potrivita pentru tine.

Pentru epilare definitiva Iasi recomandam aBeauty Clinique Iasi, clinica aflata pe strada soseaua Petre Andrei 28, bloc A8.

Epilare definitiva Oradea

In Oradea, exista mai multe tipuri de epilare definitiva, inclusiv:

 1. Epilare definitiva cu laser: aceasta metoda foloseste lumina laser pentru a distruge foliculii pilosi. Este una dintre cele mai populare metode de epilare definitiva si poate fi efectuata pe o gama larga de tipuri de piele si culori de par.
 2. Epilare definitiva cu IPL (Intense Pulsed Light): aceasta metoda foloseste impulsuri puternice de lumina pentru a distruge foliculii pilosi. Este similar cu epilare definitiva cu laser, dar foloseste o sursa mai larga de lumina.
 3. Electroepilare: aceasta metoda foloseste curent electric pentru a distruge foliculii pilosi. Este o metoda mai putin comuna de epilare definitiva, dar poate fi efectuata cu precizie si eficacitate.

Este important de mentionat ca fiecare metoda de epilare definitiva poate avea avantaje si dezavantaje, in functie de tipul de piele si de par al fiecarei persoane.

Este recomandat sa consultati un specialist in epilare definitiva pentru a determina care este cea mai buna optiune pentru dumneavoastra.

Pentru epilare definitiva Oradea recomandam aBeauty Clinique Oradea, clinica aflata pe strada strada Nicolae Jiga 40.

Epilare definitiva Timisoara

In Timisoara, exista o gama variata de metode de epilare definitiva, inclusiv:

 1. Epilare definitiva cu laser: aceasta metoda foloseste lumina laser pentru a distruge foliculii pilosi. Este una dintre cele mai populare metode de epilare definitiva si poate fi efectuata pe o gama larga de tipuri de piele si culori de par.
 2. Epilare definitiva cu IPL (Intense Pulsed Light): aceasta metoda foloseste impulsuri puternice de lumina pentru a distruge foliculii pilosi. Este similar cu epilare definitiva cu laser, dar foloseste o sursa mai larga de lumina.
 3. Electroepilare: aceasta metoda foloseste curent electric pentru a distruge foliculii pilosi. Este o metoda mai putin comuna de epilare definitiva, dar poate fi efectuata cu precizie si eficacitate.
 4. Depilare cu ceara: aceasta metoda implica indepartarea firelor de par de la radacina prin aplicarea ceara pe piele. Desi nu este considerata o metoda de epilare definitiva, poate oferi rezultate durabile si poate fi efectuata la domiciliu sau la un salon de infrumusetare.

Este important de mentionat ca fiecare metoda de epilare definitiva poate avea avantaje si dezavantaje, in functie de tipul de piele si de par al fiecarei persoane.

Este recomandat sa consultati un specialist in epilare definitiva pentru a determina care este cea mai buna optiune pentru dumneavoastra.

Clinica Estetica Timisoara aBeauty Clinique Slabire Intinerire

Pentru epilare definitiva Timisoara recomandam aBeauty Clinique Timisoara, clinica aflata pe strada strada Eroilor de la Tisa 63.

Ai intrebari despre epilarea definitiva?

Ai intrebari despre epilarea definitiva

Probabil toate raspunsurile la intrebarile despre epilare definitiva sunt in acest articol, insa daca ai intrebari despre epilarea definitiva te rugam sa le lasi in comentarii mai jos si vom fi bucurosi sa iti raspundem rapid.

10 comentarii la „Iată tot ce ai vrea să știi despre epilarea definitivă”

 1. M-am bucurat tare pentru acest articol complet, citind nenumarate articole, acesta este cel mai elaborat.
  Sper sa ajung cat de curand, in spatiile destinate starii de bine, pe care le puneti la dispozitie, chiar si doar din informatiile acestui articol, m-ati castigat😇
  Bine v-am gasit !

  Răspunde
 2. Apreciez acest articol despre epilare definitiva pentru ca nu vad nicaeri sa recomandati laserul vostru sau ce oferiti voi …. adica sa scoateti in evidenta ca sunteti mai tari. Avand in vedere ca e cel mai informativ articol de pe net despre epilare definitiva cu siguranta aveti si un aparat f bun. Unde pot afla mai multe detalii?

  Răspunde
 3. Nu cred ca exista oameni mai competenti ca voi! Si hai sa va zic si de ce.

  Dupa ce am facut alea 2 sedinte de criolipoliza la voi cu rezultate extraordinare si stiti si voi din poze ce rezultate am avut, stateam la o cafea gandinduma daca sa faca si epliare definitiva. Dar am zis sa ma informez inainte despre ce inseamna epilarea definitiva etc. – ma stiti, sunt o fire mai dificila si mai analitica.

  Ce sa vezi? Am dat tot de voi. Dupa ce am citit si pe alte siteuri despre epilarea definitiva laser ca asta ma intereseaza, cel mai bun articol despre epilare definitiva l-am gasit tot la voi! Cel mai complet, cel mai cel, v-ati gandit la toate!

  Cu siguranta voi alege epilarea definitiva la voi si daca comentariul asta se vede pe undeva ca review pe google v-am dat deja, sa stiti ca la abeauty aveti cele mai bune servicii din lume. Si nu exagerez, ca am fost si in Dubai si in Paris si nu am fost tratata asa bine ca la abeauty!

  Sincer, mi-as dori ca mai multi oameni sa isi permita serviciile voastre si sa vada cu adevarat ce inseamna calitatea. Stiu ca par mai scumpe la prima vedere, dar va zic eu sa discutati cu fetele de la clinica si veti vedea ca cu toate ofertele si bonusurile pe care ei le ofera veti iesi uneori mai ieftin decat in alte clinici de la coltul blocului care nici nu se compara cu ce gasiti la abeauty cliniq.

  Pe mine m-ati castigat de client pe viata. Va pup si va doresc numai bine.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei

Descoperă abonamentele corporale!

X