Gustă din fructele verii!

În luna iunie mesele ne sunt colorate de fructe sănătoase, pline de antioxidanți și vitamine ce ne ridică nivelul de energie!

Care sunt fructele tale preferate din luna iunie?

Alege un serviciu asociat cu fructele prezentate și pe lângă super reducerea actuală, îți dăm să guști și din alte categorii de fructe! Așa cum îți alimentezi corpul cu fructe și vitamine, alimentează-te vara asta cu frumusețe și sănătate!


Zmeură

Zmeura nu este doar gustoasă, ci are și o mulțime de beneficii pentru sănătatea ta, fiind o sursă bogată de vitamine, minerale și nutrienți. Așa cum și serviciile noastre pentru păr și scalp opresc căderea părului, însănătoșesc și stimulează creșterea.

Cumpără o ședință individuală sau un pachet de tratamente pentru păr din categoria Zmeură și primești cadou o ședință de tratament facial SkinTera SRS Gluthation din categoria Mere.


Caise

Caise

Caisele sunt cunoscute pentru că ajută la dezvoltarea normală a oaselor, a ţesuturilor și a sistemului nervos. Așa cum și tratamentele noastre corporale ajută în diverse situații: celulită, țesut adipos localizat, piele lăsată și lifting muscular.

Cumpără o ședință individuală sau un pachet de tratamente corporale din categoria Caise și primești cadou o ședință de tratament facial SkinTera SRS Gluthation din categoria Mere.


Mere

Mere

Merele sunt sunt considerate super fructe! Se spune că un măr pe zi ține bolile departe! Așa cum și tratamentele noastre faciale țin departe ridurile, deshidratarea, îmbătrânirea, radicalii liberi, cearcănele, acneea sau petele pigmentare.

Cumpără o ședință individuală sau un pachet de tratamente faciale neinvazive din categoria Mere și primești cadou la alegere, o ședință de epilare laser axile, mustață sau interfesier din categoria Vișine.


Cireșe

Cireșele au un efect detoxifiant și ajută la reglarea tensiunii arteriale, deoarece sunt bogate în potasiu, care ajută la eliminarea excesului de sodiu din organism. Acidul hialuronic este o substanță naturală, produsă natural de organism, care menține volumul, tinerețea și sănătatea.

Cumpără orice procedură estetică din categoria Cireșe și primești cadou o ședință de tratament anticelulitic CellFIT din categoria Caise.


Vișine

Visine

Vișinele regenerează țesuturile, ajută digestia și conțin antioxidanți ce luptă cu radicalii liberi. Epilarea definitivă laser de nouă generație are grijă de țesuturile tale, îmbunătățește calitatea pielii și poate fi realizată în orice perioadă a anului.

Cumpără orice pachet de epilare definitivă laser din categoria Vișine și primești cadou o ședință de tratament de remodelare corporală BodyShape de 30 de minute din categoria Caise.


Căpșuni

Capsune

Căpșunile conțin o cantitate impresionantă de vitamina C, întăresc sistemul imunitar, ajută digestia, albesc dinții și mențin pielea frumoasă și sănătoasă. O piele frumoasă și sănătoasă poate fi menținută și cu produsele profesionale de tratament pentru acasă.

Cumpără un produs skinbetter science ® din categoria Căpșuni și primești cadou o ședință de tratament facial SkinTera SRS Gluthation din categoria Mere.


Tu din ce fructe vei gusta vara aceasta?

Nu te poți decide? Specialiștii noștri te vor ajuta să îți creezi și să deguști cea mai gustoasă și sănătoasă salată de fructe. Pentru că vara asta ai grijă de tine!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei