Câte zile au mai rămas până la vacanță? Începe numărătoarea!

Suntem în luna iunie a anului 2022 și iată că a venit din nou vara. Putem număra deja câte zile au mai rămas până la perioadele de vacanță la fel ca pe vremea când eram copii și prescurtam cu AMR (Au Mai Rămas) zilele rămase.

Lansăm campania Holiday Countdown!

La noi, în domeniul esteticii, vara este un sezon aglomerat, deoarece multe persoane aleg să adauge mai multă frumusețe în viața și vacanța lor. Fie că vorbim de pregătirile de după vacanță, de rezervarea serviciilor direct din concediu sau de după concediu.

Așa că am studiat care ar fi tratamentele optime pe care trebuie să le rezervi înainte de vacanță, atât pentru a arăta și mai bine, cât și pentru a te proteja.

Zilnic, vei primi pe email (dacă te-ai abonat la newsletter-ul nostru) recomandarea serviciului optim de comandat în ziua respectivă, motivele pentru care să faci asta și beneficiile speciale.

Plus un preț de neratat, cu reduceri atât de mari încât nu se mai pot cumula cu alte reduceri sau cupoane!

Urmărește-ne zilnic și comandă online serviciul zilei din campania Holiday Countdown!

Iar dacă nu ai răbdare să vezi surprizele și prețurile zilnice, contactează cea mai apropiată clinică și specialiștii noștri vor fi bucuroși să te ajute să alegi în avans cele mai bune oferte!

aBeauty Clinique este partenerul vacanțelor tale!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei

Descoperă abonamentele corporale!

X