aBeauty Summer Vibes

Luna iulie este aici iar vacanțele își fac simțite prezanța! De aceea noi ți-am pregătit 3 promoții de nerefuzat care îți va înfrumuseța vibe-ul din această vară.

Ce promoții vei găsi în luna iulie?

Poate îți dorești un corp de invidiat, un ten luminos care să se bucure de razele soarelui dar care să fie protejat de acestea, sau poate îți dorești buze senzuale care să atragă priviri. Oricum ar fi, noi ți-am pregătit cele mai frumoase surprize pe timp de vară pentru ca tu să te bucuri din plin de plajă și vacanțe. Așa că hai să vezi ce promoții super călduroase ți-am pregătit!


A Hot Summer

Pentru că vara aceasta este una foarte călduroasă, acum este momentul să alegi tratamentul potrivit pentru tine. Cum poți face asta? Alegând zona tratată și tratamentul dorit.

Acum nu mai trebuie să cauți. Noi îți punem la dispoziție tot ce ai nevoie pentru a hot summer!

Comandă acum!


aBeauty Summer Vibes

Ești gata pentru ritmurile și atmosfera de vară? Trăiește la intensitate maximă distracția verii așa cum vrei tu!

Bucură-te de ofertele de vară la tratamente corporale și faciale, injectări estetice sau epilare laser și pășește cu încredere pe scena lumii!

Vara aceasta este despre tine!


Soarele, prietenul nostru!

Soarele poate fi atât un prieten bun cât și dușman aprig, așa că este mai bine să fie de partea ta, nu-i așa? 🙂 Bucură-te de un ten proaspăt, întinerit și protejat cu tratamentele noastre faciale.

Ai până la 17% reducere la ședințele individuale și pachetele de tratamente faciale neinvazive și doar în această perioadă primești cadou un sunbetter TONE SMART SPF 50+ Sunscreen Compact în valoare de 386 lei la primul pachet de tratamente faciale achiziționat până cel târziu pe 15 iulie.


Short Beauty Survey

5 întrebări, 50% reducere! aBeauty Clinique înseamnă clienți fericiți care ne aleg. Îți mulțumim cu recunoștință pentru că ne alegi în continuare și pentru a ști ce facem bine dorim să te întrebăm direct pe tine asta.

Răspunde la acest scurt sondaj format din 5 întrebări, iar la final vei avea o surpriză despre care putem să-ți spunem momentan doar că presupune o reducere de -50%. Completează aici sondajul cu 5 întrebări!


Tu ce promoție alegi în vara aceasta?

Nu te poți decide? Specialiștii noștri te vor ajuta să alegi ce e mai potrivit pentru tine și să afli mai multe despre promoțiile noastre. Pentru că vara asta ai grijă de tine!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei