De ce a fost Codin Maticiuc la aBeauty

Codin Maticiuc la o clinică de estetică și înfrumusețare facială și corporală? Probabil că dacă îl urmăriți pe Codin, ați văzut ultimele sale postări și story-uri de pe Instagram unde se afișa la ceea ce părea un salon de beauty din București din primele imagini.

Acel salon de beauty unde Codin Maticiuc și-a făcut acele poze și story-uri nu este tocmai un salon de înfrumusețare, ci o clinică de estetică facială și corporală neinvazivă și minim invazivă. Mai exact, este vorba despre clinica noastră din București, sector 1.

Codin Maticiuc nu face tratamente corporale sau faciale. Cel puțin nu în acest moment. Când se va decide îl vom aștepta cu drag în oricare din clinicile noastre din București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Timișoara și în curând, Craiova.

Codin Maticiuc face fapte bune și nouă ne place să colaborăm cu oameni autentici care își doresc să facă fapte bune. Intențiile noastre s-au intersectat și astfel am reușit împreună să ajutăm niște copii bolnavi de SMA (Spinal Muscular Atrophy), o boală îngrozitoare.

Mulțumim Codin Maticiuc pentru promovarea aBeauty Clinique. Astfel suntem convinși că vor afla și mai multe persoane despre serviciile superioare în domeniul esteticii corporale și faciale, epilării definitive sau injectărilor în buze sau estetice pe care le oferim.

Însă cel mai mult dorim să…

îți mulțumim ție

Îți mulțumim ție, stimate client aBeauty. Îți mulțumim pentru că ai decis să ne acorzi încrederea ta și în vremuri mai grele. Îți mulțumim pentru că decizi să ne acorzi încrederea ta în continuare. Acest lucru ne oferă ocazia să împărțim binele în mai multe locuri. Împreună.

Cu deosebită recunoștință 🙏,

întreaga echipă aBeauty Clinique 🤗

P.S.: Am pus videoclipurile în care Codin Maticiuc apare la clinica noastră de estetică în cazul în care nu ai apucat să vezi story-urile noastre și nu știi la ce ne referim prin acest mesaj.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei

Descoperă abonamentele corporale!

X