Cellulite Reduction Days

Pentru că zilele însorite sunt deja aici și concediile la plajă deja au început, este un moment excelent pentru a suplimenta toate eforturile în lupta cu celulita.

Cellulite Reduction Days este un bun prilej de a face cunoștință cu probabil cel mai puternic și eficient tratament neinvaziv împotriva celulitei ce te va susține cu un protocol unic dublu combinat în lupta cu reducerea acesteia.

Vrei sa scapi de celulită? Nu ești singură în lupta asta – milioane de oameni suferă de această problemă. Dacă da, atunci nu rata Zilele Reducerii Celulitei!

Ziua reducerii celulitei oferă tratamente menite să reducă aspectul gropițelor și umflăturilor inestetice cauzate de depozitele excesive de grăsime sub piele.

Ce surprize îți aduce Cellulite Reduction Days?

  • Cumpără orice pachet de tratamente corporale de reducere a celulitei CellFIT și pe lângă reducerea de 22%, îți mai oferim cadou încă 2 ședințe de tratament CellFIT din pachetul achiziționat în limita a maximum 3 pachete achiziționate.

Ai dori să testezi o ședință de tratament corporal CellFIT pentru a simți puterea acestui tratament direct pe corpul tău?

  • Cumpără orice tratament facial sau pachet de tratamente faciale din oferta noastră, și pe lângă super reducerile perioadei vei primi cadou o ședință de anticelulita CellFIT de 40 minute pe o zonă în valoare de 859 lei.

Rezervă-ți cadoul acum!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei

Descoperă abonamentele corporale!

X