Ce Oferte Speciale aBeauty găsești în Oradea pe luna Ianuarie 2022

Luna ianuarie a luat cu asalt ofertele iar dacă locuiești în Oradea, te poți bucura de cele mai frumoase cadouri până la sfârșitul lunii! Citește acest articol și află ce oferte poți găsi la aBeauty Clinique Oradea.

Bucură-te de cadouri garantate!

Surprize Oradea

În luna Ianuarie profită de cele mai bune oferte la tratamente și produse și vei primi câte un cadou de care suntem siguri că te vei bucura. Următoarele oferte sunt valabile până pe 31 ianuarie 2022:

  • Cumpără orice serviciu până pe 31 ianuarie 2022 și primești CADOU o ședință de tonifiere fesieră sau abdominală cu DualFit în valoare de 654 lei.
  • Cumpără o ședință de slăbire prin criolipoliză (cu preț normal) și primești CADOU o ședință cadou.
  • Cumpără orice produs skinbetter science în valoare de minimum 250 lei până pe 31 ianuarie 2022 și primești CADOU o ședință de tratament facial SkinTera de hidratare, întinerire și luminozitate în valoare de 819 lei.
  • Alege orice pachet de epilare definitivă de 6 ședințe și pe lângă super reducerea din această perioadă, mai primești încă 2 ședințe CADOU (6+2 cadou).

Adresă clinică Oradea

Dacă îți dorești să te bucuri de ofertele noastre speciale, te încurajăm să apelezi cu încredere la unul dintre specialiștii noștri din Oradea. Primul pas este să completezi formularul de contact pe care îl găsești aici sau să ne contactezi direct folosind datele de mai jos.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei

Descoperă abonamentele corporale!

X