9 ani de aBeauty Clinique

În urmă cu 9 ani, în ziua de 14 decembrie 2012, prima clinică aBeauty din țară își deschidea porțile în orașul Galați.

9 ani mai târziu, pe 14 decembrie 2021, ne bucurăm să putem deschide zilnic porțile a 8 clinici aBeauty aflate pe teritoriul României în orașe precum București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Oradea și Timișoara.

Îți mulțumim pentru încrederea acordată, fără de care nu am fi putut ajunge cea mai mare rețea de clinici de estetică și înfrumusețare din România.

De ziua noastră facem cinste

Pe lângă super ofertele din luna decembrie, pentru că astăzi este ziua noastră, îți oferim 150 lei reducere suplimentară până la finalul acestei săptămâni (expiră pe 19 decembrie) atât la achizițiile online, cât și la achizițiile realizate direct în clinică.

Pentru a aplica reducerea de 150 lei online este suficient să introduci codul ”lamultiani” (fără ghilimele) la finalizarea comenzii din magazinul nostru online.

Pentru a obține reducerea în clinici, este suficient să completezi formularul de mai jos și ne ocupăm noi de tot. După completarea formularului te redirecționăm automat către magazinul nostru online unde vei vedea prețurile și ofertele lunii.

Reducerea suplimentară SE CUMULEAZĂ cu alte reduceri precum cele oferite de campania Spiridușii Frumuseții unde vei primi și cartonașe ce îți aduc ședințe gratuite.

Conform termenelor și condițiilor, această reducere se poate aplica în limita maximă de 40% discount și nu este compatibilă cu ofertele din Magazinul lui Moș Crăciun sau oferta de achiziții de produse skinbetter unde există o ședință cadou de 819 lei.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei

Descoperă abonamentele corporale!

X