8 Ani de aBeauty – Sărbătorim cu Bomboane și cu Tombola de Crăciun!

În luna decembrie a anului 2012 prima clinică aBeauty Clinique își deschidea porțile în orașul Galați. La scurtă vreme au urmat clinicile din Brașov, Constanța, București, Iași, Timișoara și Cluj-Napoca.

Datorită încrederii pe care tu ne-ai oferit-o și a rezultatelor de care te-ai bucurat mereu în cele mai bune condiții de confort, igienă și siguranță, am devenit cea mai mare rețea de clinici de estetică din România.

Îți mulțumim pentru că ai avut și pentru că ai încredere în noi, considerându-ne, mai ales în aceste vremuri, prima și cea mai sigură opțiune în domeniu. Suntem aici ca să rămânem și să îți oferim mereu cele mai bune servicii!

Facem cinste cu bomboane!

Mai ții minte cutiile alea de bomboane în care deschideai una câte una în fiecare zi până la Crăciun? Zilnic găseai o bomboană sau o surpriză nouă. Hai să repetăm jocurile copilăriei și să deschidem câte o bomboană zilnic.

De pe 4 decembrie și până pe 24 decembrie vei primi pe email câte o bomboană din partea noastră. În spatele fiecărei bomboane se va ascunde o ofertă specială la un serviciu pe care îl poți comanda online cu preț special.

Nu te-ai abonat încă la newsletter-ul nostru? Fă-o acum apăsând aici și obține un voucher de cumpărături de 50 lei pe care îl poți folosi la orice comandă.

Tombola de Crăciun!

Avem 23 de premii în valoare totală de 15.349 lei:

Cum participi la Tombola de Crăciun?

Este foarte simplu și nu trebuie să faci nimic deosebit. Completează formularul de contact de mai jos și achiziționează orice produs sau serviciu din clinicile aBeauty în perioada 3-24 decembrie și intri automat în tragerea la sorți.

În luna cadourilor, probabil ca în fiecare an, vei dori să-ți faci un super cadou de la noi. De ce să nu și câștigi ceva dacă tot faci o achiziție? Indiferent de valoarea acesteia vei intra automat în tragerea la sorți.

Premiile se vor acorda în seara de Ajun prin tragere la sorți. Tragerea la sorți va fi realizată folosind platforma independentă Random.org. Vor intra automat în tombolă toți clienții aBeauty din luna decembrie.

Primul pas este să completezi acum formularul de contact de mai jos, iar specialiștii noștri deghizați în spiriduși de Crăciun te vor asista pentru a alege cadourile de luna aceasta. După completarea formularului te redirecționăm către zona de prețuri.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei