3 pași pentru un Black Friday reușit

Black Friday 2022 bate la ușă cu oferte noi și surprizele pregătite garantează că va fi cel mai mare eveniment Black Friday de până acum de la aBeauty Clinique.

Iată 3 pași simpli pentru un Black Friday reușit!

1.AUTENTIFICĂ-TE DE ÎNAINTE PE SITE

1. Autentifică-te de înainte pe site

Este mult mai ușor să finalizezi o comandă dacă te-ai autentificat deja în magazinul nostru online. Astfel, nu riști să se epuizeze stocurile fix sub ochii tăi cât încă încercai să-ți amintești numele de utilizator sau parola.

Pentru autentificare, accesează meniul Contact – Contul meu. Iar dacă nu-ți mai amintești parola, apasă linkul Ai uitat parola? și rezolvi în câteva secunde.

2.COMANDĂ CÂT ÎNCĂ EXISTĂ STOC

2. Comandă cât încă există stoc

La aBeauty Clinique, Black Friday e mereu real și se desfășoară o singură dată pe an. Iar dacă nu e prima dată când participi la aBeauty Black Friday, știi deja cât de repede se epuizează stocurile la majoritatea serviciilor.

Nu sta pe gânduri dacă ceva îți face cu ochiul. Decide rapid, adaugă în coș și eventual plătește online folosind cardul bancar pentru a evita drumurile.

3.FII CU OCHII PE NEWSLETTER

3. Fii cu ochii pe newsletter

În perioada asta vom comunica destul de mult pe email, prin intermediul newsletterelor noastre. Acolo te vom ține la curent cu toate surprizele, statisticile și actualizările de stocuri dacă va fi cazul.

Nu te-ai abonat încă la newsletter? O poți face pe website-ul nostru accesând meniul Newsletter din subsolul acestuia.


Plata în rate fără dobândă

Plata in rate fara dobanda
  • Ofertele de Black Friday sunt disponibile atât în clinici cât și online. Singura modalitate de a plăti online în această perioadă este cu cardul.
  • Poți opta pentru plata cu cardul online, dar și cu plata în până la 4 rate fără dobândă dacă ai un card de cumpărături sau un card de credit.
  • Cardurile pentru rate acceptate sunt Card Avantaj, Garanti Bonus, BRD, BT Star Forte și Alpha Bank. Dacă aveți un alt card de rate, adresați-vă clinicilor.
  • Atunci când doriți plata în rate și aveți un card de cumpărături este suficient să introduceți numărul cardului și vă va apărea automat numărul de rate.
  • Dacă nu doriți plata în rate puteți plăti cu orice card bancar din lume (inclusiv Revolut). Este ok orice tip de card VISA, MasterCard sau Maestro.
  • Avem cel mai sigur protocol de securitate a plăților cu cardul online prin intermediul MobilPay – Netopia. 3D Secure. Certificare PCI DSS Level 1.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei

Descoperă abonamentele corporale!

X