November Gratitude

Luna Noiembrie este o lună cu adevărat specială pentru toată lumea. Este o lună a recunoștinței, a emoțiilor și a trăirilor menite să ne aducă împreună. Vrei să știi cu ce surprize vom veni și în această perioadă? Citește în continuare acest articol și bucură-te de super promoțiile de Noiembrie!

Ce promoții vei găsi în luna Noiembrie?

Luna noiembrie este și Luna Recunoștinței începând cu anul 2015. Și pentru că recunoștința este unul dintre cele mai puternice emoții și trăiri din univers, vom îmbrățișa această poveste care nu face decât să ne aducă numai bine.


November Gratitude

Știai că recunoștința este un sentiment pe care nu îl poți avea simultan cu sentimentul de frică sau furie?

Sărbătorește alături de noi November Gratitude, pentru că luna noiembrie este luna recunoștinței.

Este momentul să te uiți în jurul tău și să te gândești cu recunoștință la toate lucrurile, persoanele și experiențele din viața ta.

Iar dacă dorești să îți arăți recunoștință și ție sau corpului tău, bucură-te de ofertele noastre la tratamente faciale și corporale, injectări estetice, tratamente păr sau epilare definitivă laser.


TELEGRAM 100

Folosești Telegram? Hai să ținem legătura și acolo! Obține acum cadoul de bun venit!

Înscrie-te la newsletter-ul nostru de pe Telegram și pe lângă un cadou de bun venit ce constă în valoarea de 100 lei ce poate fi folosită imediat la achiziția de tratamente faciale, corporale, epilare definitivă sau injectări estetice, vei avea parte de asistență virtuală automată oferită de către Bya.

ÎNSCRIE-TE AICI


SUPER EPILAREA LASER FORMATK

Bucură-te de 30% reducere la epilarea definitivă laser realizată cu platforma Formatk. Rezultate mai bune. Precizie mai mare. Timp mai scurt. Mai puține ședințe necesare. Siguranță supremă.

În plus, la pachetele de 6 ședințe primești 2 ședințe cadou.


Tu ce promoție alegi luna aceasta?

Nu te poți decide? Specialiștii noștri te vor ajuta să alegi ce e mai potrivit pentru tine și să afli mai multe despre promoțiile noastre. Pentru că vara asta ai grijă de tine!

Un comentariu la „November Gratitude”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei