Tratamente alopecie femei si barbati Brasov

Căderea părului și pierderea părului este o problemă și o provocare cu care se confruntă atât femeile cât și bărbații din întreaga lume.

Cauzele pentru care cade părul sunt variate și diferă în funcție de stil de viață, alte afecțiuni de ordin fizic sau psihic și nu în cele din urmă de moștenirea genetică.

În cadrul clinicii noastre de estetică și înfrumusețare din Brasov oferim tratamente alopecie pentru femei și bărbați cu substanțe de top. Tratamentele împotriva căderii părului sunt profesionale și îmbunătățesc atât scalpul cât și structura firului de păr.

Atunci când cauți tratamente pentru păr în Brasov sau tratamente pentru scalp în Brasov poți găsi diverse tipuri de tratamente pentru păr și scalp.

Unele dintre ele pot fi simple aplicări ale unor balsamuri sau tratamente de tip mască de păr în saloanele de înfrumusețare.

Altele pot fi tratamente profesionale pentru păr și scalp aplicate cu dispozitive profesionale și substanțe de top, precum tratamentele pentru alopecie ce se regăsesc în Brasov în cadrul clinicii noastre.

Bineînțeles, mai există și tratamentele de implant pentru păr. Momentan nu oferim aceste tratamente în clinica noastră din Brasov, însă tratamentele adiacente pentru păr și scalp pe care le oferim sunt foarte bune de asemenea pentru oricine a apelat la procedura de implant păr, deoarece cresc și potențează efectele implantului de păr.

Tratament alopecie Brasov

În acest articol de pe blogul clinicii noastre din Brasov unde ne ocupăm de problemele părului și scalpului, printre alte tratamente estetice, am scris pe larg despre cum crește părul, cum previi alopecia și care sunt metodele de stimulare a creșterii părului.

Îți recomandăm să îl citești pentru a înțelege la nivel biologic cum crește părul, care este valoarea unui scalp sănătos, ce poți face pentru a stimula creșterea sănătoasă a părului, cum previi căderea părului, care este diferența dintre alopecie și calviție (chelire) și ce tratamente pentru alopecie în Brasov îți putem oferi.

Prețuri tratamente alopecie Brasov

Prețurile pentru tratamentele împotriva alopeciei în Brasov variază foarte mult în funcție de tipul de tratament împotriva căderii părului ales. Pot fi tratamente pentru păr de întreținere și prevenție precum cele din saloanele de tip coafor.

Sau poti fi tratamente profesionale împotriva alopeciei precum tratamentele profesionale pentru păr și scalp oferite în clinica noastră de estetică din Brasov. Te invităm să vizitezi clinica noastră din Brasov de tratamente alopecie.

În cadrul locației noastre din Brasov poți accesa mai multe tipuri de tratamente pentru alopecie și cădere a părului.

Prețurile variază de la câteva sute de lei pentru anumite substanțe mai accesibile, precum tratamentele pentru păr și scalp SRS și pot trece de 1.000 lei pentru tratamentele premium cu celule S mezenchimale.

Contactează-ne acum >

Apasă pe linkul de mai sus pentru a afla mai multe despre prețurile tratamentelor împotriva alopeciei în Brasov. Un consilier specializat în estetică te va contacta pentru a-ți oferi toate detaliile.

Cât durează tratamentul alopeciei în Brasov

Având în vedere că tratamentele împotriva alopeciei pe care le oferim în clinica noastră din Brasov sunt noninvazive și nu implică dureri sau disconfort, sunt necesare minimum 6 ședințe pentru rezultate notabile.

Cele 6 ședințe se pot realiza și într-un interval de aproximativ 6 luni, în funcție de situația părului tău și de tratamentul ales împreună cu specialiștii noștri din Brasov.

Căderea părului este o afecțiune provocatoare și după cum probabil ai citit în articolul de mai sus la care am făcut trimitere, aceasta poate avea cauze multiple. Prin urmare, așteptările după un astfel de tratament trebuie adaptate în funcție de evoluția acestuia.

Este cert faptul că în urma unui tratament pentru păr și scalp realizat în clinica noastră din Brasov scalpul va fi hidratat și vitaminizat favorizând mediul propice pentru creșterea firului de păr, întărirea firului de păr și mai ales îndesirea firelor de păr din zonele unde a existat păr des.

De asemenea, studiile arată și o oarecare acțiune pe repigmentarea firelor de păr atunci când se folosește tratamentul pentru păr și scalp cu celule S mezenchimale. O mare parte dintre clienții noștri au înregistrat pe lângă îndesirea părului și însănătoșirea acestuia și un efect ușor de ameliorare a firelor albe.

Contactează-ne acum pentru un tratament pentru păr și scalp sau un tratament alopecie în Brasov.

Clinică tratament alopecie Brasov

Brașov

Aurel Vlaicu 61 bis
Brașov, Brașov 500178
România
Telefon: +40743292200
Email: brasov@abeauty.ro
Indicație preț: $$$

Luni9:00 AM - 7:00 PM
Marti9:00 AM - 7:00 PM
Miercuri9:00 AM - 7:00 PM
Joi9:00 AM - 7:00 PM
Vineri9:00 AM - 7:00 PM
Sambata9:00 AM - 1:00 PM
DuminicaÎnchis

6 comentarii la „Tratamente alopecie femei si barbati Brasov”

  1. În cursul acestui an,părul mi-a căzut masiv.Fac dializa de 2 ani,am hipotiroidism,cred că sunt singurele cauze ale căderii părului. Deși sunt în vârstă,nimeni îm familia mea nu a avut pierderi de păr.Dacă se mai poate ăndrepta ceva,vreu profesionalism șiaplicare pentru obținerea unor rezultate. și care sunt prețurile estimative.
    Aștept să fiu contactată.

    Răspunde
    • Buna ziua doamna Radu! Va multumim pentru interesul acordat tratamentelor din clinica noastra. Pentru mai multe detalii si programare, va rugam sa ne oferiti un numar de telefon la care sa va putem contacta. Multumim, va asteptam cu drag!

      Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei