Cum sa scapi de cosuri și ce opțiuni de tratament acnee ai în Constanța

În cazul în care ai căutat tratament acnee Constanta și ai ajuns pe acest articol este foarte bine, deoarece îți vom povesti pe scurt ce opțiuni de tratamente acnee ai în Constanța și cum sa scapi de cosuri în cazul în care te confrunți cu această problemă.

Ce este acneea

Conform Wikipedia, acneea este o afecțiune a epidermei apărută ca urmare a unei hipersecreții a glandelor sebacee și este caracterizată prin puncte negre, puncte albe sau coșuri care apar la suprafața pielii.

În unele cazuri apar și leziuni mai profunde, denumite chisturi.

Acne vulgaris (sau simplu acnee) este o afecțiune a pielii pe termen lung caracterizată prin zone cu puncte negre, puncte albe, pustule, piele grasă și posibilitatea apariției unor semne.

Aspectul rezultat poate duce la anxietate și stimă de sine scăzută.

Tipuri de acnee

Acneea poate apărea și la alte vârste decât ceea a pubertății, sub diferite forme:

  • Acneea vulgară
  • Acneea rozacee
  • Acneea medicamentoasă și profesională
  • Acneea conglobată
  • Acneea pustulosă
  • Acneea necrotică
  • Acneea cheloidiană

Ce este acneea vulgară

Acneea vulgară (acneea polimorfă juvenilă) – este cunoscută sub numele de acneea vulgaris și afectează în general adolescenții, dar poate persista și după perioadă adolescenței și poate ajunge la forme foarte severe.

Acneea vulgară este cauzată de secreția prea mare de sebum care astupă porii, iar astuparea porilor duce la apariția unor pete sau umflături purulente.

Cum sa scapi de cosuri

Cum sa scapi de cosuri Constanta

În termeni populari, pustulele se mai numesc și coșuri. De aceea, o întrebare firească uneori dacă ai probleme cu coșurile este cum sa scapi de cosuri. Din păcate răspunsul nu este atât de simplu precum întrebarea din mediul online. Dar există soluții.

În primul rând cel mai indicat este să consulți un medic dermatolog dacă ai o problemă cu coșurile. La clinica noastră de estetică din Constanța oferim tratamente pentru cosuri sau tratamente pentru acnee. Momentan nu ne ocupăm și de partea ce ține de medicație.

Dermatologul tău ți-ar putea face anumite analize relevante pentru a stabili cauzele apariției coșurilor, precum și tipul de acnee cu care te confrunți.

Astfel, tratamentele pentru cosuri disponibile în Constanța la aBeauty Clinique vor sprijini eforturile tale de combatere a acneei. Acestea pot consta uneori și în tratament medicamentos, stil de viață diferit sau alte recomandări ale medicului dermatolog.

În cele ce urmează îți vom spune despre ce opțiuni de tratare coșuri și de tratare acnee Constanta oferim în clinica noastră aflată pe Bulevardul Tomis Număruș 93, colț cu Strada Brătescu.

Tratare acnee Constanta

Tratament acnee Constanta

În acest moment avem două tipuri de tratamente specifice pentru reducerea acneei în clinica noastră de estetică din Constanța. După cum spuneam, aceste tratamente sunt menite să susțină și alte eforturi ale tale pentru tratarea coșurilor.

Acneea este o afecțiune complexă și în anumite cazuri nu poate fi abordată doar cu un singur tratament. În acest moment în clinica noastră de estetică din Constanța oferim tratamente pentru ten acneic, ten uleios și predispus la acnee, dar și tratamente pentru cicatrici post acneice.

Tratamente acnee IPL Constanța

IPL este prescurtarea de la Intense Pulsating Light, adică Lumină Intens Pulsată. IPL sau lumina intens pulsată reprezintă o serie de impulsuri scurte de lumină galbenă, verde sau roșie.

Lumina galbenă și lumina roșie IPL reprezintă luminile care distrug bacteriile și atacă glandele sebacee. Lumina IPL galbenă distruge în mod special bacteriile, iar cea roșie atacă glandele sebacee provocând inflamarea glandei hiperactive, reducând inflamația.

De asemenea, tratamentul facial IPL, prin încălzirea cu lumina roșie stimulează profund producția de colagen care ajută la refacerea pielii, reducerea cicatricilor post-acneice și chiar oferă un efect de întinerire al pielii.

În rețeaua de clinici aBeauty Clinique, și implicit în clinica noastră de estetică din Constanța, oferim tratamente acnee cu 3D IPL Formatk, un dispozitiv avansat de nouă generație ce oferă rezultate mai bune și mai precise decât tehnologiile IPL mai vechi.

Tratamente acnee și cicatrici post-acneice Constanța

Acneea, tenul acneic și cicatricile post-acneice pot fi abordate și cu alte tratamente în clinicile de estetică, nu doar cu tratamentul IPL împotriva acneei. Avem și gama întreagă de tratamente SkinTera SRS împotriva acneei în Constanța.

Avem protocoale unice ce conțin seruri speciale anti-acneice ce ajută la curățarea tenului, la vindecarea lui și la ameliorarea profundă a cicatricilor post-acneice. De asemenea, te așteptăm și cu o gamă variată de creme tratament pentru acasă.

Adresă clinică tratare acnee Constanța

Tratarea acneei poate fi o sarcină provocatoare. De aceea te încurajăm să apelezi cu încredere la unul dintre specialiștii noștri din Constanța. Primul pas este să completezi formularul de contact de aici sau să ne contactezi direct folosind datele de mai jos.

Constanța

Tomis 93
Constanța, Constanța 900669
România
Telefon: +40758837016
Email: constanta@abeauty.ro
Indicație preț: $$$

Luni9:00 AM - 7:00 PM
Marti9:00 AM - 7:00 PM
Miercuri9:00 AM - 7:00 PM
Joi9:00 AM - 7:00 PM
Vineri9:00 AM - 7:00 PM
Sambata9:00 AM - 2:00 PM
DuminicaÎnchis

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei