Cum funcționează stimularea electromagnetică musculară?

Stimularea electromagnetică musculară (EMM) este o tehnică utilizată pentru a stimula mușchii folosind curent electric de înaltă frecvență și intensitate. Această tehnică este utilizată pentru a întări mușchii, a reduce durerea și a crește circulația sângelui.

În timpul stimulării electromagnetice musculare, un dispozitiv care generează câmpuri electromagnetice este plasat pe suprafața pielii, deasupra mușchilor care trebuie stimulați.

Câmpurile electromagnetice generează un curent electric în mușchi, care provoacă contracții musculare. Aceste contracții sunt similare cu cele produse de sistemul nervos atunci când se transmit semnale de la creier către mușchi.

Stimularea electromagnetică musculară poate fi utilizată pentru a trata o varietate de afecțiuni, inclusiv durere musculară, slăbiciune musculară, recuperare post-chirurgicală și probleme cu nervii.

În plus, poate fi utilizată pentru a îmbunătăți performanța atleților și a crește forța musculară. În estetică și beauty stimularea electromagnetică se folosește pentru întărirea mușchilor abdominali sau pentru un efect de lifting al mușchilor fesieri.

Este important de menționat că, deși stimularea electromagnetică musculară poate fi utilă pentru întărirea mușchilor, nu trebuie să fie folosită ca substitut pentru exerciții fizice regulate.

În loc de asta, ar trebui să fie utilizată ca o completare a unui program de antrenament și de îngrijire a sănătății.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei

Descoperă abonamentele corporale!

X