DualFit, un nou tratament corporal noninvaziv în portofoliul aBeauty Clinique

După prima ședință de tratament DualFit am înțeles, am văzut și am simțit pe propria mea musculatură că este un tratament foarte puternic.

Elena G., Client DualFit

Dragi prieteni, dorim să vă prezentăm DualFit, noul nostru tratament corporal de butt lifting și tonifiere musculară avansată.

9 din 10 clienți se îndrăgostesc de DualFit după prima ședință

DualFit este o completare firească în gama noastră variată de tratamente corporale:

  • BodyShape pentru remodelare corporală, slăbire și anticelulită
  • CellFIT pentru tratarea și reducerea celulitei de orice grad
  • CryoLipo pentru slăbirea localizată prin criolipoliză la -11 °C
  • SonicSlim pentru tratarea laxității pielii și slăbire localizată
  • ThermaVein pentru tratarea spider veins de pe picioare
  • DualFit pentru tonifierea musculară prin stimulare electromagnetică

0 efort, 0 stres oxidativ, 100% fermitate musculară maximă

Tratamentul corporal DualFit se poate aplica în acest moment pe musculatura fesieră pentru crearea unui posterior mai ridicat, mai ferm și cu o formă mai atrăgătoare.

De asemenea, DualFit se poate aplica și pe mușchii abdominali pentru un plus de fermitate și tonifiere a zonei respective. Senzația și rezultatele te vor uimi!

Ore de sport corecte comprimate în minute plăcute și eficiente

Sportul este foarte bun. Activitatea fizică aduce un plus de sănătate mentală, fizică și ne face mai fericiți. La aBeauty Clinique susținem mișcarea sănătoasă în orice formă a sa.

Cu DualFit îți oferim timp pentru pentru activitățile care îți aduc cea mai mare plăcere. Noi ne ocupăm de tonifierea mușchilor tăi fesieri și a mușchilor tăi abdominali.

Tu petreci mai mult în natură realizând activitățile fizice preferate: hiking, înot, snorkeling, ciclism, jogging, sporturi de echipă și orice îți place ție cel mai mult.

Cu DualFit vei obține într-o ședință de 30 de minute tot ce poate oferi mai bun musculatura ta, fără să pui presiune inutilă pe oase, tendoane și ligamente, lucru care se întâmplă de cele mai multe ori când anumite exerciții fizice sunt executate incorect.

Posterior de invidiat: ridicat, ferm, tonifiat și cu o formă atrăgătoare

DualFit este un tratament de stimulare electromagnetică musculară avansată și nu trebuie confundat cu electrostimularea simplă regăsită deseori în unele săli de fitness.

Stimularea electromagnetică avansată de pe DualFit acționează la nivel muscular profund, nu superficial. În plus, activează complet pe grupele mari de mușchi, nu doar pe cele mici.

Dacă ai făcut în trecut electrostimulare și aceasta nu te-a impresionat, pregătește-te să te îndrăgostești de DualFit. Dacă nu ai mai făcut un astfel de tratament, pregătește-te să experimentezi o senzație puternică și inedită despre care vei vorbi multă vreme.

9 din 10 clienți care fac o singură ședință de DualFit aleg să cumpere un pachet de 6 ședințe pentru a obține rezultate optime fie pe zona feselor fie pe abdomen.

Alege o singură ședință de DualFit, simte tratamentul pe propria ta piele și musculatură și îți garantăm că alegerea ta ulterioară va fi una firească.

Ofertă DualFit și prețuri stimulare musculară electromagnetică

Profită fie de -35% REDUCERE la ședințe și pachete, fie de 3 ședințe cadou la achiziția unui pachet de 6 ședințe. Oferta de lansare expiră pe 30 IUNIE 2021.

Stimularea musculară electromagnetică DualFit este un tratament avansat noninvaziv disponibil în clinicile noastre București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași și Oradea.

Prețul pentru o ședință de stimulare musculară DualFit este de 629 lei pentru o singură ședință, însă acest preț scade la doar 446 lei per ședință în cazul achiziționării unui pachet de 6 ședințe.

În plus, în funcție de ofertele speciale disponibile, poți beneficia de diverse reduceri cuprinse între 5% și 15% după ce oferta de lansare expiră.

În perioada lansării tratamentului, adică până la finalul lunii Iunie 2021, în rețeaua de clinici aBeauty Clinique din România poți beneficia de o reducere de lansare de 35%. Acest lucru poate însemna și un preț de 290 lei per ședință în cadrul unui pachet de 6 ședințe.

Totuși, în funcție de momentul citirii acestui articol prețurile și promoțiile pot suferi modificări.

Pentru a verifica în timp real cât costă stimularea musculară avansată DualFit și care sunt ofertele speciale valabile astăzi, accesează direct aici pagina dedicată.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei

Descoperă abonamentele corporale!

X