Rezoluții VII de care să TE ȚII!

Ți s-a întâmplat vreodată să-ți propui ceva la început de an și noul obicei pozitiv să nu dureze cât ai fi dorit?

Ei bine, anul ăsta îți propunem rezoluții VII de care să te ȚII!

Bucură-te de reduceri de până la 35% la serviciile de slăbire și înfrumusețare și alege cele mai eficiente proceduri neinvazive pe care banii le pot cumpăra.

Rezolutii 2023

Fă din anul 2023 cel mai bun al tău de până acum!

Body Boosters Included – Rezultate vizibile și mai rapid!

Body Boosters

Începem anul 2023 cu o super supriză pe care o vei primi la achiziția oricărui tratament corporal doar în luna ianuarie 2023.

Substanțele de tip Body Boosters ce constau într-o fiolă de 5 ML de L-Carnitine SRS pentru corp și o fiolă de 5 ML PHOSPHATIDYLCHOLINE (PPC) SRS pentru corp SUNT ACUM INCLUSE la orice tratament corporal.

Practic, din totalul de 10 ML de BODY BOOSTERS, aproximativ 3 ML vor fi folosiți în timpul tratamentului tău, iar restul de 7 ML îi vei primi acasă pentru a aplica pe zona tratată și a accelera rezultatele tratamentelor de slăbire, tonifiere sau anticelulită.

Bucură-te acum de biotehnologie avansată de slăbire cu tratamente corporale și mai puternice!

Vrei să ai mai multă grijă de corpul tău anul ăsta? 35% plătim noi!

Toate urările și gândurile bune deschid calea unui nou început sau continuarea unei vieți mai bune! Știm că uneori primul pas este cel mai greu de făcut, dar mai știm că este suficient pentru a te pune în mișcare!

Două dintre cele mai bune tratamente de slăbire sau tonifiere musculară sunt aici pentru tine cu scopul de a te ajuta să devii cea mai bună versiune a ta.

DualFit este un tratament corporal de tonifiere musculară bazat pe stimulare electromagnetică.

Față de clasica electrostimulare, este atât de puternic încât o sesiune de 30 de minute pe abdomen este comparată cu realizarea a 20.000 de abdomene.

Partea bună este că acest tratament se poate aplica atât pe abdomen cât și pe mușchii fesieri, ceea ce îți va oferi un efect de lifting și tonifiere a posteriorului.

Prețul unei singure ședințe de 30 de minute de DualFit este de 768 lei.

CryoLipo este un tratament corporal neinvaziv de slăbire și reducere a țesutului adipos localizat.

Acesta răcește în siguranță grăsimea până la -11 grade Celsius, producând apoptoza acizilor grași, adică distrugerea și eliminarea a 4 din 5 tipuri de acizi grași ce se află într-o celulă adipoasă.

Acest lucru asigură rezultate vizibile cu ochiul liber în aproximativ 3 săptămâni și face din CryoLipo probabil cea mai puternică și eficientă procedură de slăbire prin criolipoliză din România.

Prețul unei singure ședințe de CryoLipo cu un aplicator este de 1213 lei, iar prețul pentru o ședință cu doi aplicatori este de 2072 lei.

35% DIN PREȚUL UNEI ȘEDINȚE ÎL PLĂTIM NOI PENTRU TINE!

Pentru că ne dorim să faci primul pas cu dreptul în anul 2023, 35% din prețul pentru o ședință DualFit sau o ședință de criolipoliză CryoLipo îl plătim noi.

Astfel, în loc să plătești 768 lei pentru o ședință de DualFit, vei plăti doar 499 lei. Sau, în loc să plătești 1213 lei pe o ședință de CryoLipo, vei plăti doar 788 lei.

Atenție însă, oferta este valabilă în limita locurilor disponibile și poate fi achiziționată de maximum 3 ori la nivel de cont de client.

Completează formularul de mai jos și rezervă oferta.

4 comentarii la „Rezoluții VII de care să TE ȚII!”

  1. Eu sincer sunt pe deplin mulțumită de aceasta clinică și de tot personalul!
    Mă simt în siguranță alături de voi și foarte răsfățată
    Vă recomand de câte ori am ocazia pentru ca sunteti minunați!

    Răspunde
  2. Mi-as dori ca fiecare femei din lume sa descopere clinicile voastre, personalul superb si serviciile excelente! Nici in afara tarii nu am gasit caldura, profesionalismul si mai ales rezultatele obtinute la voi! Si nu o zic ca sa va laud, o zic pentru ca am fost extrem de multumita! Va voi recomanda tuturor peste tot!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei

Descoperă abonamentele corporale!

X