Profită acum de oferta specială și primești 5% credit aBeauty

Indiferent de vârstă sau sex, fiecare dintre noi își dorește să arate cât mai bine și să se simtă încrezător în propriul corp. Și ce mod mai bun de a-ți îmbunătăți aspectul fizic decât prin serviciile oferite de clinica noastră, aBeauty? Cu o gamă variată de proceduri, poți obține rezultate impresionante într-un timp relativ scurt și fără efort.

Și pentru că știm că toată lumea își dorește să arate și să se simtă cât mai bine, avem o ofertă specială pentru tine, pe lângă oferta lunară și super discount! În luna aceasta, poți beneficia de o ofertă specială, la cumpărarea din categorii de servicii precum “Epilare, Injectări Amalian, DualFit, CryoLipo, DermoVisage și FaceTight”. Dacă vei cumpăra din aceste categorii de servicii, vei primi înapoi în contul tău de client 5% credit aBeauty din suma cheltuita.

De exemplu, dacă vei cumpăra un serviciu de epilare în valoare de 4.000 lei, vei primi înapoi un credit de 200 lei în contul de client aBeauty. Creditul va fi notat la observații pe contul de client, astfel încât să poți fi sigur că vei putea folosi suma pe care o ai la dispoziție pentru a te răsfăța cu alte servicii de estetică în luna mai.

Acest credit îți va fi de mare ajutor pentru a beneficia de mai multe proceduri estetice sau pentru a experimenta tratamente noi și inovatoare. Și dacă nu ești sigură ce servicii sunt cele mai potrivite pentru tine, nu îți face griji – echipa noastră de specialiști în estetică îți va oferi consultanță personalizată și te va ajuta să alegi procedurile care ți se potrivesc cel mai bine.

În plus, la clinica noastră de estetică poți fi sigur că vei beneficia de cele mai bune servicii și cele mai avansate tehnologii. Suntem dedicați să îți oferim o experiență deosebită, care să te ajute să te simți încrezătoare și să arăți cât mai bine.

Această promoție unică este o oportunitate excelentă de a profita de tratamentele de înfrumusețare la prețuri reduse și de a experimenta serviciile Beauty Clinique, cunoscute pentru calitatea lor superioară și pentru personalul bine pregătit. Te așteptăm în clinica noastră de estetică pentru a începe transformarea ta!

Nu rata această oportunitate unică!

Completează formularul de contact de mai jos dacă vrei să te contactăm cu prioritate. Te vom redirecționa automat apoi către o pagină din care poți vedea noile prețuri și magazinul online.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei

Descoperă abonamentele corporale!

X