Giveaway tratamente faciale în valoare de 2.000 de dolari!

În noiembrie este luna SkinTera SRS, singurul tratament facial profesional cu factori naturali de hidratare ce restabilește echilibrul natural al pielii.

Update: Felicitări câștigătorilor! Colegii noștri vă vor contacta pe email. Conform GDPR, toți participanții la concurs au citit și au fost de acord cu termenii și condițiile de participare ce presupun afișarea adresei de email a câștigătorilor pentru un plus de transparență a rezultatelor la concurs. Aceștia au dreptul oricând să solicite ștergerea adresei de email.

Așa că lansăm acum un super giveaway cu premii în valoare totală de 2.092$ (8.790 lei) ce constă în 10 ședințe SkinTera SRS de 879 lei fiecare.

Mai multe premii, mai multe șanse de câștig pentru cei 10 norocoși câștigători! Însă de data aceasta nu totul se bazează doar pe noroc!

Înscrie-te și după aceea vei vedea câteva opțiuni prin care îți poți mări considerabil șansele de câștig. Tragerea la sorți va fi realizată pe 17 Noiembrie 2020 automat de platforma internațională de concursuri online KingSumo.

Apasă aici pentru a participa >

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei