5 aspecte pentru un Black Friday fericit

Marți pe 9 noiembrie la ora 08:00 dimineața începe Black Friday 2021 la aBeauty Clinique.

Va fi cel mai mare Black Friday din istoria aBeauty, cu mai multe tipuri de produse, servicii și pachete decât până acum.

Vom comunica ofertele și pulsul Black Friday pe email newsletter, WhatsApp, Aplicația aBeauty (Android, iOS), Instagram Notifications și Facebook.

Fii cu ochii pe noi mereu în săptămâna 9-12 noiembrie și îți garantăm că te vei bucura de cele mai tari oferte menite să-ți aducă fericire, încredere și frumusețe.

5 x Happy Black Friday

  1. Creează-ți un cont sau autentifică-te în contul magazinului online acum pentru a putea finaliza comenzile cu o mai mare rapiditate atunci când începe nebunia Black Friday.
  2. Pregătește-ți cardul de debit sau cardul de credit pentru a achita online. E mai simplu și mai rapid. Nu uita să ai la îndemână telefonul și aplicația de banking.
  3. Poți plăti în până la 4 rate fără dobândă cumpărăturile mai mari de 1.000 lei. Doar introdu la checkout datele cardului tău de rate. Vezi aici detalii.
  4. Indiferent că vei plăti cu cardul online sau cu numerar în clinică, comandă pe loc online ofertele care te atrag dacă sunt încă în stoc. Stocurile se epuizează rapid.
  5. Fii cu ochii pe noi (Email, Social Media, WhatsApp) în toată perioada pentru că vom avea surprize mari. Nu îți va părea rău de nicio achiziție din această perioadă.

Amintește-ți mereu că a achiziționa servicii care îți fac bine este o investiție în tine și în corpul tău, nu o cheltuială. Pentru că atunci când tu ești bine și cei dragi sunt bine.

Happy Black Friday!

P.S.: Te așteptăm marți dimineață aici.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei

Descoperă abonamentele corporale!

X