Vouchere

Regulament și termeni și condiții utilizare vouchere

Felicitări! Urmează să beneficiezi de toată bucuria pe care o poate aduce un voucher aBeauty Clinique.

Pentru a te bucura de beneficii în cele mai bune condiții, este important să cunoști termenii și condițiile de utilizare a voucherelor aBeauty Clinique (S.C. Agress Beauty S.R.L.)

Prin achiziționarea sau obținerea unui voucher aBeauty Clinique, declari că ai luat la cunoștință și că ești de acord cu următorii termeni și condiții.

 • Voucherele sunt valabile doar prin prezentarea acestora în original colegului de la recepție care îl va verifica și valida. Un voucher scanat, prezentat sub formă de fotografie sau copie xerox nu este valabil și nu poate fi validat.
 • Pentru ca un voucher să fie considerat valid, acesta trebuie să aibă pe lângă informațiile notate pe el și o ștampilă însoțită de o semnătură a unui coleg autorizat să emită vouchere, angajat în cadrul grupului aBeauty Clinique.
 • Orice voucher are un termen de valabilitate scris pe acesta. În cazul în care un voucher nu are menționat un termen de valabilitate, acesta este valabil 12 luni calendaristice din momentul emiterii.
 • Dacă un voucher este nominal (adică este emis pentru o anumită persoană anume), beneficiile voucherului pot fi primite doar de către persoana căruia voucherul ia fost adresat. Validarea se va face prezentând un act de identitate.
 • După validarea unui voucher de către personalul autorizat al unei clinici, acesta va rămâne fizic în cadrul clinicii și va fi atașat la fișa clientului. Predarea fizică a voucherului către personalul clinicii se va realiza pe baza unei semnături.
 • În afara achizițiilor din magazinul nostru online aflat la www.abeauty.ro, unde solicitarea rambursării banilor pe un voucher se poate realiza conform legii în 15 zile de la recepționarea plății, voucherele nu sunt returnabile, iar valoarea acestora în bani nu poate fi rambursată. După perioada de 15 zile calenderastice de la realizarea plății, nici voucherele achiziționate online nu pot fi returnate în vederea rambursării sumei de bani plătite pentru acestea.
 • În cazul achiziționării unui voucher în clinică pentru a fi oferit cadou unei alte persoane, dacă pe voucher nu este menționată o sumă și este menționat un tratament, un serviciu sau un pachet de servicii pentru care persoana care a primit cadoul are contraindicații, se va calcula valoarea serviciilor și se vor oferi în schimb alte servicii pentru care persoana care a primit cadoul nu are contraindicații.

Alte mențiuni importante legate de utilizarea voucherelor

Pentru a ne asigura că așteptările tale sunt în concordanță cu regulamentul de utilizare a voucherelor, menționăm cum pot fi utilizate voucherele sau cupoanele de reducere.

 • Un voucher nu poate fi utilizat pentru achiziții din trecut, indiferent dacă sunt achiziții parțiale (avans) sau integrale.
 • Voucherele nu se pot cumula între ele pentru aceeași achiziție. Dacă aveți 2 vouchere, puteți face achiziții separate.
 • Voucherele nu se aplică la promoții speciale Black Friday, Vente Privee sau unde reducerile sunt mai mari de 40%.
 • Nu toate voucherele sunt compatibile cu toate tipurile de servicii, tratamente sau produse, ci doar cu unele specifice.
 • Voucherele valorice primite cadou în cadrul anumitor campanii și care nu au fost achiziționate cu bani, nu pot fi folosite pentru achiziția de produse fizice.
 • Ca regulă de bază, voucherele cadou nu sunt transmisibile în cazul în care nu este specificat altfel de campanie.
 • Atenție la perioada de valabilitate a voucherelor cadou. Acestea au de obicei o perioadă foarte scurtă de utilizare.
 • Un voucher poate fi folosit doar o singură dată la nivel de cont de client și nu poate fi refolosit sub nici o formă.
 • În cazul în care dintr-o eroare s-au putut folosi la o achiziție două vouchere, ne rezervăm dreptul de a anula comanda.
 • Primirea oricărui voucher reprezintă acordul tău pentru acest regulament, conform stipulării din termeni și condiții generale: https://www.abeauty.ro/termeni-si-conditii/ 
 • Achiziționarea unui voucher online nu necesită semnarea niciunui document, deoarece conform legislației ce definește comerțul online, în cadrul procesului de finalizare a comenzii, ați putut citi termenii și condițiile, iar finalizarea unei comenzi poate fi realizată doar bifând că ați fost de acord cu termenii și condițiile

Ce vouchere pot primi

Pe lângă campaniile specifice și unice unde voucherele sunt comunicate prin mijloace specifice de departamentul de marketing, există un set de vouchere de care poți beneficia în anumite momente cheie din relația noastră.

 • Voucher 50 lei pentru abonarea la newsletter-ul aBeauty livrat pe email
 • Voucher 100 lei pentru abonarea le newsletter-ul aBeauty livrat pe WhatsApp
 • Voucher 100 lei pentru activarea notificărilor de urmărire pe Instagram
 • Voucher 200 lei pentru oferirea unei recenzii reale de client pe Google

După cum spuneam și mai sus în regulament, aceste vouchere nu sunt compatibile și nu se pot cumula între ele pentru aceeași achiziție pe aceeași comandă sau factură. De asemenea, aceste pot fi aplicate specific unor anumite tipuri de servicii și doar într-un interval de timp limitat din momentul în care ți-a fost generat.

Vreau să folosesc un voucher

Îți vom oferi asistență cu bucurie pentru a utiliza un voucher dobândit. Poți alege să primești asistență telefonică de la o colegă specializată în estetică, sau să navighezi direct prin magazinul nostru online și să aplici codul voucherului obținut pentru anumite servicii specifice la finalizarea comenzii.

Item added to cart.
0 items - lei

Descoperă abonamentele corporale!

X