🛡️ La aBeauty e sigur 👉 Vezi măsurile

Iasi

Clinica Iasi aBeauty Clinique este situata pe strada Soseaua Petre Andrei Nr. 28, Bl. A8, demisol, in complexul Exclusive Residence din zona Copou

Poti folosi aplicatiile Waze sau Google Maps pentru navigare GPS catre clinica noastra: este suficient sa cauti aBeauty Clinique Iasi pe Waze sau pe harti Google sau sa apesi acest link pentru a vedea clinica pe harta.Contact Clinica Iasi aBeauty Clinique 


Date contact aBeauty Iasi Program de lucru aBeauty Iasi
Telefon: +40748484802 Luni: 09:00 - 19:00
Marti: 09:00 - 19:00
Email clinica Miercuri: 09:00 - 19:00
Email manager clinica Joi: 09:00 - 19:00
Email marketing Vineri: 09:00 - 19:00
Email HR Sambata: 09:00 - 14:00
Facebook Duminica: Inchis

Galerie Foto Clinica Iasi aBeauty Clinique

 

 

Galerie foto echipa clinica Iasi aBeauty Clinique

 

 

Daniela Iurascu, Manager

Bianca Tudor, Consilier Estetica
 
Georgiana Aionesei, Terapeut
Madalina Cordun, Terapeut
Dr Aladari Nadia, Medic

 

 

Servicii clinica Iasi aBeauty Clinique

aBeauty Clinique Iasi ofera servicii de estetica faciala si corporala neinvaziva si minim invaziva. Printre aceste servicii se numara:

Programare clinica Iasi aBeauty Clinique

Completeaza formularul pentru detalii in privat si te vom redirectiona catre colectiile de preturi.

Giulia Anghelescu la aBeauty CliniqueSunt placut impresionata de clinicile aBeauty si de oamenii profesionisti si prietenosi de acolo.Giulia Anghelescu


Peste 5 ani de studii clinice, protocoale unice, rezultate masurabile si experienta in solutii personalizate.

 Ce tratamente sunt la clinica Iasi aBeauty

La clinica de estetica corporala si faciala din Iasi oferim mai multe tipuri de tratamente de infrumusetare. Astfel, daca esti in cautarea unui medic bun care sa faca injectari cu acid hialuronic pentru marire buze in Iasi sau doar contur de buze, la noi vei gasi cei mai buni medici din Iasi .

De asemenea, oferim cele mai noi tratamente cosmetice din Iasi. Este momentul sa incerci un tratament facial Intraceuticals in Iasi la clinica aBeauty sau un tratament DermaFrac la clinica Iasi aBeauty Clinique.

Desi exista multe solutii de epilare definitiva in Iasi, la clinica aBeauty folosim cel mai performant aparat de epilare definitiva laser, Formatk Magma Spark, singurul cu melaninometru incorporat si racire la 4 grade Celsius pentru un plus de confort. Cautarea ta pentru epilare definitiva in Iasi s-a terminat aici deoarece la aBeauty avem cea mai buna epilare definitiva.

Daca celulita reprezinta o problema pentru tine si ai incercat tot felul de remedii impotriva celulitei in Iasi, la clinica aBeauty vei gasi cele mai eficiente tratamente celulita din Iasi. Cele mai noi aparate fac posibilă atat tratarea celulitei cat si remodelarea corporala sau slabirea localizata.

Daca esti in cautarea unei clinici de slabire in Iasi, la aBeauty clinique te intampinam cu tratamente corporale eficiente efectuate cu cele mai bune aparate de slabire din Iasi, respectiv VelaShape III si CoolTech, aparatul cu care se realizează cea mai eficienta procedura de criolipoliza din Iasi.

Bineinteles, acestea sunt doar o parte din tratamentele oferite in clinica Iasi aBeauty. Pentru mai multe detalii te invitam sa navighezi pe site.

Clinica Iasi aBeauty Clinique pe Harta