🛡️ La aBeauty e sigur 👉 Vezi măsurile

Galati

Clinica Galati aBeauty Clinique este situata pe strada Brailei Nr. 78, la parterul blocului BR4A in diagonala cu zona Trei Star (mai jos de Krypton-Laura)

Poti folosi aplicatiile Waze sau Google Maps pentru navigare GPS catre clinica noastra: este suficient sa cauti aBeauty Clinique Galati pe Waze sau pe harti Google sau sa apesi acest link pentru a vedea clinica pe harta.

Exista locuri publice de parcare fara plata chiar in fata clinicii, dar si in spatele blocului.

Clinica Galati aBeauty Clinique

Contact Clinica Galati aBeauty Clinique

Date contact aBeauty Galati Program lucru aBeauty Galati
Telefon: +40748884160 Luni: 09:00 - 20:00
Marti: 09:00 - 20:00
Email clinica Miercuri: 09:00 - 20:00
Email manager clinica Joi: 09:00 - 20:00
Email marketing Vineri: 09:00 - 20:00
Email HR Sambata: 09:00 - 14:00
Facebook Duminica: Inchis

Galerie foto clinica Galati aBeauty


Prezentare video clinica Galati aBeauty Clinique

Galerie foto echipa clinica Galati aBeauty Clinique

Elena Nistor, Manager Dezvoltare

Irina Ursan, Manager Calitate

Dr Chelmus Carmen Medic Clinica Galati aBeauty Clinique

Dr. Chelmus Carmen, Medic

Cristiana Dan, Terapeut

Florentina Ursu, Manager Educație

Maria Grosu, Manager

 
Andreea Damaschin, Consilier Estetica
Diana Severin, Terapeut
 
Oana Munteanu, Terapeut


Servicii clinica Galati aBeauty Clinique

aBeauty Clinique Galati ofera servicii de estetica faciala si corporala neinvaziva si minim invaziva. Printre aceste servicii se numara:

Programare clinica Galati aBeauty Clinique

Completeaza formularul pentru detalii in privat si te vom redirectiona catre colectiile de preturi.

Giulia Anghelescu la aBeauty CliniqueSunt placut impresionata de clinicile aBeauty si de oamenii profesionisti si prietenosi de acolo.Giulia Anghelescu


Peste 6 ani de studii clinice, protocoale unice, rezultate masurabile si experienta in solutii personalizate.

 

Ce tratamente sunt la clinica Galati aBeauty

La clinica de estetica corporala si faciala din Galati oferim mai multe tipuri de tratamente de infrumusetare. Astfel, daca esti in cautarea unui medic bun care sa faca injectari cu acid hialuronic pentru marire buze in Galati sau doar contur de buze, la noi vei gasi cei mai buni medici din Galati.

De asemenea, oferim cele mai noi tratamente cosmetice din Galati. Este momentul sa incerci un tratament facial Intraceuticals in Galati la clinica aBeauty sau un tratament DermaFrac la clinica Galati aBeauty Clinique.

Desi exista multe solutii de epilare definitiva in Galati, la clinica aBeauty folosim cel mai performant aparat de epilare definitiva laser, Formatk Magma Spark, singurul cu melaninometru incorporat si racire la 4 grade Celsius pentru un plus de confort. Cautarea ta pentru epilare definitiva in Bucuresti s-a terminat aici deoarece la aBeauty avem cea mai buna epilare definitiva.

Daca celulita reprezinta o problema pentru tine si ai incercat tot felul de remedii impotriva celulitei in Galati, la clinica aBeauty vei gasi cele mai eficiente tratamente celulita din Galati. Cele mai noi aparate fac posibilă atat tratarea celulitei cat si remodelarea corporala sau slabirea localizata.

Daca esti in cautarea unei clinici de slabire in Galati, la aBeauty clinique te intampinam cu tratamente corporale eficiente efectuate cu cele mai bune aparate de slabire din Galati, respectiv VelaShape III si CoolTech, aparatul cu care se realizează cea mai eficienta procedura de criolipoliza din Galati.

Bineinteles, acestea sunt doar o parte din tratamentele oferite in clinica Galati aBeauty. Pentru mai multe detalii te invitam sa navighezi pe site.

Clinica Galati aBeauty Clinique interior

Clinica Galati aBeauty Clinique pe Harta