🛡️ La aBeauty e sigur 👉 Vezi măsurile

Constanta

Clinica Constanta aBeauty Clinique este situata pe bulevardul Tomis Nr. 93, colt cu Str. Bratescu, vis-a-vis de Parcul de la Opera

Poti folosi aplicatiile Waze sau Google Maps pentru navigare GPS catre clinica noastra: este suficient sa cauti aBeauty Clinique Constanta pe Waze sau pe harti Google sau sa apesi acest link pentru a vedea clinica pe harta.

Exista 3 locuri de parcare private ale clinicii si te rugam sa ne anunti pentru o rezervare in prealabil. De asemenea, exista locuri de parcare publice cu plata de-a lungul bulevardului Tomis. 

Contact Clinica Constanta aBeauty Clinique

Date contact aBeauty Constanta Program de lucru aBeauty Constanta
Telefon: +40758837016 Luni: 09:00 - 19:00
Marti: 09:00 - 19:00
Email clinica Miercuri: 09:00 - 19:00
Email manager clinica Joi: 09:00 - 19:00
Email marketing Vineri: 09:00 - 19:00
Email HR Sambata: 09:00 - 14:00
Facebook Duminica: Inchis

Galerie foto clinica Constanta aBeauty Clinique

Galerie foto echipa clinica Constanta aBeauty Clinique

Laura Pascariu, Manager

Cristina Crintea, Terapeut

 

 

Dr. Alina Vîncă, Medic

Dr. Corina Burcut, Medic

Simona Marcan, Consilier Estetica
 

Servicii clinica Constanta aBeauty Clinique

aBeauty Clinique Constanta ofera servicii de estetica faciala si corporala neinvaziva si minim invaziva. Printre aceste servicii se numara:

Programare clinica Constanta aBeauty Clinique

Completeaza formularul pentru detalii in privat si te vom redirectiona catre colectiile de preturi.

Giulia Anghelescu la aBeauty CliniqueSunt placut impresionata de clinicile aBeauty si de oamenii profesionisti si prietenosi de acolo.Giulia Anghelescu


Peste 5 ani de studii clinice, protocoale unice, rezultate masurabile si experienta in solutii personalizate.

 

Ce tratamente sunt la clinica Constanta 1 aBeauty

La clinica de estetica corporala si faciala din Constanta oferim mai multe tipuri de tratamente de infrumusetare. Astfel, daca esti in cautarea unui medic bun care sa faca injectari cu acid hialuronic pentru marire buze in Constanta sau doar contur de buze, la noi vei gasi cei mai buni medici din Constanta .

De asemenea, oferim cele mai noi tratamente cosmetice din Bucuresti. Este momentul sa incerci un tratament facial Intraceuticals in Constanta la clinica aBeauty sau un tratament DermaFrac la clinica Constanta aBeauty Clinique.

Desi exista multe solutii de epilare definitiva in Constanta, la clinica aBeauty folosim cel mai performant aparat de epilare definitiva laser, Formatk Magma Spark, singurul cu melaninometru incorporat si racire la 4 grade Celsius pentru un plus de confort. Cautarea ta pentru epilare definitiva in Constanta s-a terminat aici deoarece la aBeauty avem cea mai buna epilare definitiva.

Daca celulita reprezinta o problema pentru tine si ai incercat tot felul de remedii impotriva celulitei in Constanta, la clinica aBeauty vei gasi cele mai eficiente tratamente celulita din Constanta. Cele mai noi aparate fac posibilă atat tratarea celulitei cat si remodelarea corporala sau slabirea localizata.

Daca esti in cautarea unei clinici de slabire in Constanta, la aBeauty clinique te intampinam cu tratamente corporale eficiente efectuate cu cele mai bune aparate de slabire din Constanta, respectiv VelaShape III si CoolTech, aparatul cu care se realizează cea mai eficienta procedura de criolipoliza din Constanta.

Bineinteles, acestea sunt doar o parte din tratamentele oferite in clinica Constanta aBeauty. Pentru mai multe detalii te invitam sa navighezi pe site.

Clinica Constanta aBeauty Clinique pe Harta