🛡️ La aBeauty e sigur 👉 Vezi măsurile

Bucuresti 1

Clinica Bucuresti 1 aBeauty Clinique este situata pe strada Nicolae Caramfil, Nr. 61C, Sector 1, in zona de Nord a capitalei. Cea mai apropiata statie de metrou este Aurel Vlaicu (7 minute). 

Poti folosi aplicatiile Waze sau Google Maps pentru navigare GPS catre clinica noastra: este suficient sa cauti aBeauty Clinique Bucuresti pe Waze sau pe harti Google sau sa apesi acest link pentru a vedea clinica pe harta.

Clinica Bucuresti 1 aBeauty Clinique

Contact Clinica Bucuresti 1 aBeauty Clinique

Date contact aBeauty Bucuresti 1 Program de lucru aBeauty Bucuresti 1
Telefon: +40747034850 Luni: 09:00 - 20:00
Marti: 09:00 - 20:00
Email clinica Miercuri: 09:00 - 20:00
Email manager clinica Joi: 09:00 - 20:00
Email marketing Vineri: 09:00 - 20:00
Email HR Sambata: 09:00 - 14:00
Facebook Duminica: Inchis

Galerie Foto Clinica Bucuresti 1 aBeauty Clinique

Galerie foto echipa clinica Bucuresti aBeauty Clinique

Monica Burculet, Manager

Teodora Popa, Consilier Estetica

Dr. Nisipasu Cristina, Medic

 

Anca Pavelescu, Medic

Letitia Turcu, Terapeut
Servicii clinica Bucuresti 1 aBeauty Clinique


aBeauty Clinique Bucuresti 1 ofera servicii de estetica faciala si corporala neinvaziva si minim invaziva. Printre aceste servicii se numara:

Programare clinica Bucuresti 1 aBeauty Clinique

Completeaza formularul pentru detalii in privat si te vom redirectiona catre colectiile de preturi.

Giulia Anghelescu la aBeauty CliniqueSunt placut impresionata de clinicile aBeauty si de oamenii profesionisti si prietenosi de acolo.Giulia Anghelescu


Peste 5 ani de studii clinice, protocoale unice, rezultate masurabile si experienta in solutii personalizate.

 

Ce tratamente sunt la clinica Bucuresti 1 aBeauty

La clinica de estetica corporala si faciala din Bucuresti oferim mai multe tipuri de tratamente de infrumusetare. Astfel, daca esti in cautarea unui medic bun care sa faca injectari cu acid hialuronic pentru marire buze in Bucuresti sau doar contur de buze, la noi vei gasi cei mai buni medici din Bucuresti .

De asemenea, oferim cele mai noi tratamente cosmetice din Bucuresti. Este momentul sa incerci un tratament facial Intraceuticals in Bucuresti la clinica aBeauty sau un tratament DermaFrac la clinica Bucuresti aBeauty Clinique.

Desi exista multe solutii de epilare definitiva in Bucuresti, la clinica aBeauty folosim cel mai performant aparat de epilare definitiva laser, Formatk Magma Spark, singurul cu melaninometru incorporat si racire la 4 grade Celsius pentru un plus de confort. Cautarea ta pentru epilare definitiva in Bucuresti s-a terminat aici deoarece la aBeauty avem cea mai buna epilare definitiva.

Daca celulita reprezinta o problema pentru tine si ai incercat tot felul de remedii impotriva celulitei in Bucuresti, la clinica aBeauty vei gasi cele mai eficiente tratamente celulita din Bucuresti. Cele mai noi aparate fac posibilă atat tratarea celulitei cat si remodelarea corporala sau slabirea localizata.

Daca esti in cautarea unei clinici de slabire in Bucuresti, la aBeauty clinique te intampinam cu tratamente corporale eficiente efectuate cu cele mai bune aparate de slabire din Bucuresti, respectiv VelaShape III si CoolTech, aparatul cu care se realizează cea mai eficienta procedura de criolipoliza din Bucuresti.

Bineinteles, acestea sunt doar o parte din tratamentele oferite in clinica Bucuresti aBeauty. Pentru mai multe detalii te invitam sa navighezi pe site.

Clinica Bucuresti 1 aBeauty Clinique pe Harta

 

Tur virtual 360 grade Clinica Bucuresti 1 aBeauty Clinique