Vino pe Planeta Martie cu Mărțișoare și Super Oferte de 1 și 8 Martie!

Luna Martie este una din cele mai frumoase luni din an.

Ziua se lungește, vremea se încălzește, soarele strălucește și parcă ne vine să ne apucăm cu mai multă sete de obiectivele personale propuse pentru noul an.

Luna femeii, luna frumuseții

Luna Martie este luna în care te răsfeți, luna în care te sărbătorești, luna în care meriți totul, luna în care nu-ți refuzi nimic, luna în care râzi, iubești și te bucuri de renașterea naturii!

În fiecare an am sărbătorit așa cum se cuvine luna Martie în clinicile aBeauty Clinique din București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași și Timișoara.

Însă în anul 2021 vei avea parte de cea mai tare lună Martie la aBeauty Clinique de până acum. Sigur nu vrei să ratezi nici o ofertă specială și să pierzi reducerile.

Câte un mărțișor pe zi

Cu ocazia zilelor de 1 Martie și 8 Martie vei primi câte un mărțișor pe zi pe email din partea noastră. Fii cu ochii pe newsletter și nu rata nici un email din următoarea perioadă.

Fiecare mărțișor este o ofertă unică la ședințe individuale, promoție disponibilă în cantitate foarte limitată la un preț foarte bun. Comandă acum orice de pe MărțiSHOP!

Vestitorii Primăverii

Vine primăvara! Iar noi am pregătit vestitorii primăverii sub formă de super pachete de start pentru principalele categorii: corporal, facial, epilare și injectări.

Pachet Corporal ”Vestitorii Primăverii”

Primul pas către corpul dorit! 5 tratamente corporale premium la 1.997 lei!

Plătești 1.997 lei în loc de 3.150 lei dacă ai cumpăra ședințele individual.

Pachetul special disponibil doar în perioada 1-15 Martie 2021 în cantitate limitată conține 2 ore de tratament BodyShape. 4 ședințe a câte 30 de minute plus o ședință de slăbire prin criolipoliză cu un aplicator.

Pachet Facial ”Vestitorii Primăverii”

Întinerește, luminează și radiază! 3 tratamente premium la 1.997 lei!

Plătești 1.997 lei în loc de 2.560 lei dacă ai cumpăra ședințele individual.

Pachetul disponibil doar în perioada 1-15 Martie 2021 în cantitate limitată conține un tratament SPN 6 (Step 1 + Step 2) plus o ședință de tratament SkinTera SRS Skin Lift. 3 ședințe ce te vor pregăti de primăvară.

Pachet Epilare ”Vestitorii Primăverii”

2 ședințe de epilare laser cadou la orice pachet de 6 ședințe.

Pe lângă reducerea de 30% la orice pachet, mai primești încă 2 ședințe cadou.

Pachetul include un pachet format din 6 ședințe cu preț redus de pachet. La care se aplică și reducerea promoțională de 30%. La toatea astea mai primești cadou 2 ședințe. Nu vei mai vedea o astfel de ofertă curând.

Pachet Buze ”Vestitorii Primăverii”

1 ml + 1 ml de Acid Hialuronic Buze la 1.997 lei.

Plătești 1.997 lei în loc de 3.310 lei dacă ai cumpăra fiecare ml separat la prețul standard.

Un preț de sub 1.000 lei per mililitru de acid hialuronic Amalian pentru volumul și conturului buzelor? Doar cu ocazia 1 Martie și 8 Martie în cadrul pachetului de 2 ml ”Vestitorii Primăverii”. Stoc limitat.

Și asta nu e tot: Planeta Martie

Ofertele la ședințele individuale din MărțiSHOP și ofertele la pachetele introductive ”Vestitorii Primăverii” sunt doar începutul. Te mai așteptăm cu multe surprize în clinici.

Așa cum roverul NASA denumit Perseverance a aterizat de curând pe Planeta Marte, noi te invităm să petreci la noi, pe Planeta Martie, cu oferte de neratat.

Stai fără griji pentru că nu știi ce să-ți iei de mărțișor, de 8 martie sau dacă ești în cealaltă postură, cea de a face cadouri de 1 și 8 martie. Ne ocupăm noi de tot.

În cadrul campaniei Planeta Martie avem flori și mărțișoare pentru femei speciale!

Acestea constau și în alte oferte la tratamente corporale cu reduceri de până la -32%, alte oferte noi la tratamente faciale de până la -18% reducere, alte oferte la epilare de până la -30% reducere și discounturi de peste -400 RON la mililitrii de acid hialuronic.

Simți vibrația? Simți fericirea? Simți momentul?

Oferă-ți în luna Martie tot ce e mai bun.

❤️ Iubește, zâmbește, trăiește!

O primăvară frumoasă!

🤗 Cu drag,

Echipa aBeauty

Contactează-ne acum

Nu este nevoie să mai cauți numărul nostru de telefon sau cea mai apropiată clinică. Completează formularul de contact de mai jos și te sunăm noi rapid. În plus, după completare te redirecționăm către colecția de prețuri și magazinul online.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei

Descoperă abonamentele corporale!

X