Oferta Tratamente Anticelulita Iasi și Slăbire

Cauți o oferta de tratamente anticelulita Iasi pentru pentru a slabi si a scăpa de aspectul de coajă de portocală produs de celulită? Vezi oferta de azi și prinde un loc.

La aBeauty Clinique Iasi avem o super oferta de tratamente anticelulită cu cel mai performant dispozitiv de tratare a celulitei ce folosește unde acustice de șoc ce acționează asupra septurilor fibroase cu o cantitate optimă de energie, reducând profund celulita.

După ce apeși pe butonul de mai sus te conducem direct către pagina actualizată cu oferta de tratamente anticelulita Iasi unde vei vedea promoția curentă și prețuri la tratamentele împotriva celulitei.

La clinica de estetică Iasi aBeauty Clinique avem CellFIT, cel mai puternic tratament neinvaziv cunoscut împotriva celulitei. Descoperă oferta specială de astăzi și poartă din nou îmbrăcămintea preferată.

De ce tratamente anticelulita la aBeauty Iasi?

  1. CellFIT generează sinergie biotehnologică unică
  2. Folosim un tratament anticelulitic sigur și eficient
  3. Unde acustice de șoc cu acțiune pe septuri fibroase
  4. Cel mai puternic tratament neinvaziv împotriva celulitei
  5. Avem cele mai stricte măsuri de igienă și siguranță
  6. Avem experiență în siguranță – vezi măsurile Anti-Covid-19
  7. Protocolul complet reduce garantat celulita
  8. Analizăm tipul de celulită și adaptăm tratamentul
  9. Nu implică perioadă de recuperare, nu este invazivă
  10. Rezultatele sunt rapide, se observă după câteva ședințe

Oferte Tratamente Anticelulita Iasi și Preturi Tratamente Anticelulita Iasi

Preturile pentru tratamente anticelulita în Iasi pleacă de la suma de 794 lei și variază în funcție de numărul de ședințe din pachet. Prin urmare, în cazul unui pachet de 4 sau 6 ședințe, costul pe ședință scade vertiginos.

Totuși, în clinica noastră din Iasi vei putea beneficia de o ofertă mult mai bună pentru tratarea celulitei prin tratamentul anticelulitic CellFIT. Vezi oferta noastră.

Intră acum aici și vezi oferta de astăzi la tratamentele anticelulitice disponibile în stoc limitat cu preț promoțional și în limita locurilor disponibile în Iasi.

Alege tratamentul celulitei prin terapia anticelulitica CellFIT realizată la clinica de estetică Iasi aBeauty Clinique. Îți garantăm cea mai bună experiență și cele mai bune rezultate, indiferent de tipul de celulită sau gradul de celulită cu care te confrunți.

Atunci când urmezi protocoalele unice anti-celulitice disponibile în exclusivitate doar în rețeaua aBeauty Clinique, vei obține garantat rezultate ce presupun reducerea vizibilă a celulitei.

Când vei intra pe linkul de mai sus pentru ofertă, vei vedea și poze cu rezultate, nu doar prețuri la tratamente anticelulita și ofertele de astăzi la tratamente împotriva celulitei.

Adresă Clinica Estetica Iasi CellFIT

Iași

Petre Andrei 28
Exclusive Residence, Bl. A8, Demisol,
Iași, Iași 700495
România
Telefon: +40748484802
Email: iasi@abeauty.ro
Indicație preț: $$$

Luni9:00 AM - 7:00 PM
Marti9:00 AM - 7:00 PM
Miercuri9:00 AM - 7:00 PM
Joi9:00 AM - 7:00 PM
Vineri9:00 AM - 7:00 PM
Sambata9:00 AM - 1:00 PM
DuminicaÎnchis

2 comentarii la „Oferta Tratamente Anticelulita Iasi și Slăbire”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei