Mulțumim

Vei primi imediat pe email cadoul de bun venit.

Peste 6 zile mai avem un mail important pentru tine și vrem să ne asigurăm că nu ratezi nimic de la noi. Prin urmare, dacă tot ești la capitolul ăsta, fă asta acum ca să te asiguri că primești în inbox mailurile noastre:

  • Folosești Gmail? – mută mailurile de la aBeauty Clinique în inboxul Primary/Principale
  • Ești pe Gmail pe telefon? Apasă cele 3 puncte din colțul din dreapta, click pe ”Move to”/”Mută” și selectează ”Primary”/”Principale”
  • Ești pe Gmail de pe computer? Revin-o la acest email pe care îl citești acum ca să-l vezi în listă și trage-l în tabul ”Primary”/”Principale”
  • Folosești Apple Mail? – apasă pe adresa noastră de email ([email protected]) aflată în partea de sus a acestui email (sau lângă ”From:”/”De la:” dacă ești pe iPhone) și selectează ”Add to VIPs”/”Adaugă la VIP”

Dacă folosești alt tip de email gen Yahoo, Outlook etc. ai aici instrucțiuni.

Indiferent că vei urma sau nu acești pași, tot vei primi mailuri de la noi acum că te-ai înscris. Însă e posibil să le primești în tabul Promotions dacă folosești Gmail și sunt șanse mari ca uneori să le treci cu vederea.

De asemenea, voiam să-ți mai spunem ca dacă după o perioadă de timp sistemul nostru de newsletter detectează că nu mai deschizi mesajele de la noi, nu le mai citești, le ștergi fără să le deschizi etc., te vom dezabona de la mesajele noastre informative deoarece nu vrem să te deranjăm.

Intimitatea, liniștea și calitatea primează și noi ținem la aceste valori de bun simț. Îți reamintim că te poți dezabona oricând și dacă chiar dorești să faci acest lucru poți da scroll până la capătul oricărui email de la noi și apăsa pe linkul albastru de dezabonare.

Suntem onorați și încântați că ai ales aBeauty Clinique.

Îți mulțumim pentru tot!

🤗 Cu drag,

Întreaga echipă aBeauty Clinique

Item added to cart.
0 items - lei

Descoperă abonamentele corporale!

X