Indiciul 4/4: Află numele noului tratament facial!

Rămâi cu ochii pe noi și pe newsletterul nostru deoarece mâine, 16 martie 2023, la ora 09:30, vei afla super oferta de lansare!

DermoVisage

Vrei să afli ce face?

Descoperă fântâna tinereții și observă cum pielea ta renaște după fiecare ședință.

Povestea DermoVisage începe cu multă vreme în urmă, când medicii chirurgi esteticieni aveau nevoie de o soluție neinvazivă și nedureroasă pentru a reduce cicatricile din urma intervențiilor chirurgicale.

În timp, cercetătorii au observat că acest tratament nu doar reduce semnificativ aspectul cicatricilor, ci îmbunătățește considerabil și calitatea pielii prin stimularea producției de elastină și colagen.

În prezent, DermoVisage este un tratament de rejuvenare a pielii ce reduce aspectul ridurilor și al liniilor fine, uniformizează textura pielii, ajută la reducerea petelor hiperpigmentare și reduce aspectul cicatricilor post-acneice.

Se realizează o macro-exfoliere fină a pielii adaptată la grosimea și afecțiunile acesteia, urmată de aplicarea unei măști de hidratare și calmare cu acid hialuronic și aloe vera, a cărui serum este accelerat în derm printr-un sistem relaxant de micro-vibrații.

În funcție situația de pielii, pentru rezultate optime sunt recomandate între 8 și 10 ședințe sau 12 ședințe în cazul cicatricilor sau ridurilor mai adânci. DermoVisage oferă rezultate excelente în cadrul unei terapii premium cu senzații luxury.

Ce tratamente vor fi?

Vom avea 3 tipuri de protocol care diferă ca indicații, rezultate, mod de lucru și durată:

  1. DermoVisage Smooth & Refresh – tratament pentru reîmprospătarea și netezirea texturii pielii prin exfoliere delicată, remodelarea fibrelor de colagen prin microvibrații și hidratarea pielii. Tratamentul durează 40 de minute și este destinat doamnelor și domnilor ce doresc un tratament luxos, relaxant, de anti-aging și un refresh al pielii.
  2. DermoVisage Intensive – tratament destinat clienților ce doresc uniformizarea tonului pielii, a ridurilor fine și care doresc o curățare intensivă deoarece au un ten încărcat și îngroșat. Exfolierea și remodelarea va fi mai profundă și rezultatele vor fi corelate cu o ușoară exfoliere post tratament, roșeață și o ușoară usturime în următoarele 2-3 zile.
  3. DermoVisage Optima Deep – tratament destinat diminuării ridurilor adânci, cicatricilor post acneice sau a petelor hiperpigmentare accentuate. Protocolul de tratament presupune o exfoliere puternică pentru a obține netezirea pielii. Este așteptată o exfoliere profundă a pielii pentru a obține rezultate optime.

Pentru rezultate optime se realizează minim 6 ședințe la distanță de 2 săptămâni.

Completează Formularul

Completează acum formularul de contact de mai jos și fii printre primele 500 de persoane care beneficiază de oferta exclusivistă de lansare.

Update: Datorită numărului mare de solicitări, te vom putea contacta începând cu data de 15 martie. Dacă dorești să te contactăm urgent, completează formularul de aici.

Rămâi cu ochii pe noi și pe newsletterul nostru deoarece mâine, 16 martie 2023, la ora 09:30, vei afla super oferta de lansare!

Item added to cart.
0 items - lei