🛡️ La aBeauty e sigur 👉 Vezi măsurile

Brasov

Clinica Brasov aBeauty Clinique este situata pe strada Aurel Vlaicu Nr. 61 bis

Poti folosi aplicatiile Waze sau Google Maps pentru navigare GPS catre clinica noastra: este suficient sa cauti aBeauty Clinique Brasov pe Waze sau pe harti Google sau sa apesi acest link pentru a vedea clinica pe harta.

Clinica Brasov Estetica aBeauty Clinique

Contact Clinica Brasov aBeauty Clinique 

Date contact aBeauty Brasov Program de lucru aBeauty Brasov
Telefon: +40743292200 Luni: 09:00 - 19:00
Marti: 09:00 - 19:00
Email clinica Miercuri: 09:00 - 19:00
Email manager clinica Joi: 09:00 - 19:00
Email marketing Vineri: 09:00 - 19:00
Email HR Sambata: 09:00 - 14:00
Facebook Duminica: Inchis

Galerie foto clinica Brasov aBeauty Clinique

Prezentare video clinica Brasov aBeauty Clinique

Galerie foto echipa clinica Brasov aBeauty Clinique

Simona Teodor, Manager

Teodora Popescu, Consilier Estetica

Dr. Cristea Madalina, Medic

Visan Andreea, Terapeut 

 Anamaria Drăghici, Terapeut

 

 

Servicii clinica Brasov aBeauty Clinique

aBeauty Clinique Brasov ofera servicii de estetica faciala si corporala neinvaziva si minim invaziva. Printre aceste servicii se numara:

Programare clinica Brasov aBeauty Clinique

Completeaza formularul pentru detalii in privat si te vom redirectiona catre colectiile de preturi.

Giulia Anghelescu la aBeauty CliniqueSunt placut impresionata de clinicile aBeauty si de oamenii profesionisti si prietenosi de acolo.Giulia Anghelescu


Peste 5 ani de studii clinice, protocoale unice, rezultate masurabile si experienta in solutii personalizate.

 

Ce tratamente sunt la clinica Brasov aBeauty

La clinica de estetica corporala si faciala din Brasov oferim mai multe tipuri de tratamente de infrumusetare. Astfel, daca esti in cautarea unui medic bun care sa faca injectari cu acid hialuronic pentru marire buze in Brasov sau doar contur de buze, la noi vei gasi cei mai buni medici din Brasov .

De asemenea, oferim cele mai noi tratamente cosmetice din Brasov. Este momentul sa incerci un tratament facial Intraceuticals in Brasov la clinica aBeauty sau un tratament DermaFrac la clinica Brasov aBeauty Clinique.

Desi exista multe solutii de epilare definitiva in Brasov, la clinica aBeauty folosim cel mai performant aparat de epilare definitiva laser, Formatk Magma Spark, singurul cu melaninometru incorporat si racire la 4 grade Celsius pentru un plus de confort. Cautarea ta pentru epilare definitiva in Brasov s-a terminat aici deoarece la aBeauty avem cea mai buna epilare definitiva.

Daca celulita reprezinta o problema pentru tine si ai incercat tot felul de remedii impotriva celulitei in Brasov, la clinica aBeauty vei gasi cele mai eficiente tratamente celulita din Brasov. Cele mai noi aparate fac posibilă atat tratarea celulitei cat si remodelarea corporala sau slabirea localizata.

Daca esti in cautarea unei clinici de slabire in Brasov, la aBeauty clinique te intampinam cu tratamente corporale eficiente efectuate cu cele mai bune aparate de slabire din Brasov, respectiv VelaSmooth Pro si CoolTech, aparatul cu care se realizează cea mai eficienta procedura de criolipoliza din Brasov.

Bineinteles, acestea sunt doar o parte din tratamentele oferite in clinica Brasov aBeauty. Pentru mai multe detalii te invitam sa navighezi pe site.

Clinica Brasov aBeauty Clinique pe Harta