Oferta Injectare Riduri Acid Hialuronic Iasi

Cauți o oferta de Injectare Riduri Acid Hialuronic Iasi sau o oferta de Injectare Riduri cu Toxină Botulinică în Iasi pentru pentru a întineri instant și natural, pentru volumetrie facială, lifting facial sau lifting pomeți, reducerea ridurilor de pe frunte sau tratarea ridurilor de la ochi ”talpa gâștei”? Vezi oferta de azi și prinde un loc.

La aBeauty Clinique Iasi avem o super oferta de injectare riduri cu acid hialuronic sau toxina botulinica cu cel mai bun acid hialuronic, cea mai bună toxina botulinică și cele mai noi tehnici de injectare facială astfel încât rezultatul să fie unul natural, estetic și pe termen lung.

Medicii noștri esteticieni sunt certificați și le vei putea verifica licențele oricând. De asemenea, avem medici cu experiență și rezultate, cu mii de injectări estetice la activ. Când alegi aBeauty Clinique, nu alegi doar cea mai mare rețea de clinici de estetică din România, alegi calitatea și siguranța.

Vezi oferta de azi >

După ce apeși pe linkul de mai sus te conducem direct către pagina actualizată cu oferta de injectare riduri cu acid hialuronic Iasi unde vei vedea promoția curentă și prețuri la injectari riduri cu acid hialuronic și toxină botulinică.

De ce Injectare Riduri Acid Hialuronic sau Toxina Botulinica la aBeauty Iasi?

  1. Folosim acid hialuronic original, testat și de calitate
  2. Avem medici licențiați, specializați și cu experiență
  3. Păstrăm substanțele la temperaturi corecte de efect
  4. Putem realiza mai multe tipuri de proceduri estetice
  5. Avem cele mai stricte măsuri de igienă și siguranță
  6. Avem experiență în siguranță – vezi măsurile Anti-Covid-19
  7. Prețurile implică tot: consulturi, substanțe, tratament
  8. Avem peste 50 de specialiști în cele 7 clinici din țară
  9. Perioada de recuperare după e minimă sau inexistentă
  10. Obții rezultate predictibile, pe loc, imediat după injectare

Oferte Injectare Riduri Acid Hialuronic Iasi și Preturi Injectare Riduri Acid Hialuronic Iasi

Preturile pentru Injectare Riduri Acid Hialuronic în Iasi pleacă de la suma medie de 1436 lei per mililitru (aproximativ 300 de euro pe mililitru de acid hialuronic) sau suma medie de 1651 lei per fiolă de toxină botulinică cu 50 de unități (aproximativ 340 euro pentru toxină botulinică) și variază în funcție de numărul de mililitri injectați, de condițiile oferite de clinicile de estetică din Iasi, de tipul substanței folosite, de medic și în general de condițiile de igienă și siguranță pe care clinica respectivă le poate oferi.

Totuși, în clinica noastră vei putea beneficia de o ofertă mult mai bună pentru injectarea ridurilor cu acid hialuronic sau injectarea ridurilor cu toxina botulinica. Vezi oferta noastră.

Intră acum aici și vezi oferta de astăzi la injectare riduri cu acid hialuronic disponibilă în stoc limitat cu preț promoțional și în limita locurilor disponibile în Iasi.

Alege o injectare riduri cu acid hialuronic sau o injectare riduri cu toxina botulinica la clinica de estetică Iasi aBeauty Clinique. Îți garantăm cea mai bună experiență și cele mai bune rezultate.

Vei obține un chip întinerit natural, fără efecte secundare și fără riscurile care apar atunci când alegi cel mai mic preț pentru injectările cu acid hialuronic. aBeauty Clinique Iasi este o clinică de estetică premium, cu personal specializat, educat și cu mulți clienți care se respectă și aleg serviciile superioare.

Adresă Clinica Estetica Iasi Injectari Estetice

Iași

Petre Andrei 28
Exclusive Residence, Bl. A8, Demisol,
Iași, Iași 700495
Romania
Telefon: +40748484802
Email: iasi@abeauty.ro
Indicarea prețului: $$$

Luni9:00 AM - 7:00 PM
Marti9:00 AM - 7:00 PM
Miercuri9:00 AM - 7:00 PM
Joi9:00 AM - 7:00 PM
Vineri9:00 AM - 7:00 PM
Sambata9:00 AM - 2:00 PM
DuminicaÎnchis

Lasă un comentariu

Înscrie-te la newsletter și primești un cadou!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei