Holiday Luxury Treats

Dacă în această vară ți-ai propus să îți încarci bateriile cu un concediu binemeritat, atunci merită să îți acorzi și timpul necesar pentru a investi în tine. La aBeauty Clinique, suntem dedicați să te ajutăm să îți îmbunătățești aspectul și să te simți în largul tău în propria piele. De aceea, în luna august, te așteptăm cu o promoție de neratat la tratamentele estetice.

Alegând aBeauty Clinique, te bucuri de calitate, siguranță și tehnologie de ultimă generație, într-un mediu profesional, unde specialiștii noștri se vor asigura că obții cele mai bune rezultate.

Promoția noastră îți oferă super REDUCERI la tratamente faciale, tratamente corporale, epilare definitivă laser eficientă, tratamente păr & scalp, injectări buze și injectări estetice pentru a-ți menține tinerețea și frumusețea oriunde te-ai afla.

Pe lângă aceste reduceri, promoția noastră specială vine cu numeroase beneficii pentru tine:

  1. Investește într-un pachet de epilare definitivă laser de nouă generație și pe lângă siguranță, precizie, confort și rezultate mai rapide, primești 2 ședințe cadou când alegi un pachet de 6 ședințe sau 1 ședință cadou când alegi un pachet de 3 ședințe.
  2. Alege epilare definitivă laser pe zona Extended Body iar pe lângă toate beneficiile oferite suplimentar, ai 35% reducere la întreaga valoare de achiziție.
  3. Cumpără un tratament de slăbire localizată prin criolipoliză cu 2 aplicatori și pe lângă super reducerea de 30% vei obține o ședință de remodelare corporală BodyShape cadou în valoare de 705 lei pentru a accelera instant rezultatele oferite de criolipoliză.
  4. Cumpără un pachet de tratamente faciale cu Celule Stem și primești un cadou surpriză.

Alege aBeauty Clinique și redescoperă-ți frumusețea interioară și exterioară! Vino să te răsfeți cu cele mai avansate tehnologii și să te bucuri de experiența noastră de 5 stele în domeniul tratamentelor estetice. Îți garantăm că vei pleca cu zâmbetul pe buze și cu încrederea că meriți să investești în tine!

Completează formularul de contact de mai jos dacă vrei să te contactăm cu prioritate. Te vom redirecționa automat apoi către o pagină din care poți vedea noile prețuri și magazinul online.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - lei